fbpx

Vores kvalitet

I OBH-Gruppen ønsker vi at sikre et højt og konsistent kvalitetsniveau. Vores værdigrundlag bygger på, at vi vil være den foretrukne bygningsrådgiver i Danmark.

Vi elsker ikke reklamationer, men vi er glade for kunder, som fortæller os, når vi har begået fejl eller kunne gøre noget anderledes. En ærlig klage kan være guld værd for os, og derfor modtager vi ris lige så gerne, som vi modtager ros.Har vi ikke gjort det godt nok? Vi lytter meget gerne til dig – uanset om du ønsker at klage, vil rose os eller har en god ide.


Kunder er ikke bare kunder, men omdrejningspunktet i vores virksomhedsfilosofi. Vi forstår os selv som virksomhed gennem vores kunders ønsker og behov.


Vores primære fokus er kunderne. I OBH-Gruppen står kundeorientering højt på dagsordenen hos os, og vi ønsker at have de mest tilfredse kunder i branchen. Derfor giver vi kunderne klar besked sammen med ønsket om at levere den bedste ingeniørrådgivning.

Vi er i OBH-Gruppen stolte over vores ydelser, og vi har gennem mange år opbygget mange loyale og trofaste kunder, der hver dag har glæde af de mange muligheder, som vores ingeniørrådgivning tilbyder. Vi kan stadig blive bedre på mange områder, og derfor har vi brug for din hjælp.

Hjælp os i OBH-Gruppen til at blive endnu bedre

Vi arbejder konstant i OBH-Gruppen på at blive bedre. Det stiller krav - ikke bare til os, men også til dig som kunde. For hvis du ikke giver udtryk for dine behov og fortæller os, hvordan du oplever os, og hvad du ønsker, kan vi ikke blive bedre. Så hjælp os gerne!

Stil krav, og tænk over, hvordan du gerne vil have, at dit OBH-Gruppen skal være, og fortæl os det - send en mail med dit bud på, hvad vi kan gøre bedre og hvordan.

Ring til os i dag
7021 7240
Eller email:
obh@obh-gruppen.dk

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører