fbpx

Profil OBH-Gruppen A/S

- vi vil være den foretrukne bygningsrådgiver!


Om OBH-Gruppen A/S Rådgivende Ingeniører

OBH-Gruppen A/S er et familie- og medarbejderejet rådgivende ingeniørfirma stiftet i 1965 af ingeniør Ove Brandt Hansen i Ringe på Fyn. Det har givet os mere end 50 års erfaring med byggebranchen. Med den store ekspertise inden for området har vi de bedste forudsætninger for at kunne udvikle os i en positiv retning. 

Vi er en rådgivende ingeniørvirksomhed med stærke faglige kompetencer og ekspertiser inden for rådgivning og byggeri. Vores faglige kvalitet gennem erfaring og engagement er de ord, som vi har arbejdet ud fra, siden virksomheden blev grundlagt.

Vi tilbyder landsdækkende ingeniørrådgivning og service

OBH-Gruppen A/S er et dansk rådgivende ingeniørfirma, som består af to driftsselskaber: OBH Ingeniørservice A/S og OBH Rådgivende Ingeniører A/S. OBH Ingeniørservice A/S er Danmarks førende udbyder af huseftersyn, tilstandsrapport, eleftersyn og energimærkning, og OBH Rådgivende Ingeniører A/S tilbyder rådgivning inden for alle aspekter af byggeri, herunder projektering, tilsyn og mangelgennemgang samt bygherrerådgivning i forbindelse med byggeri og renovering.

Vi er i hele landet, det er bare ikke altid, du kan se os. Det betyder, at selvom vi har hovedsæde på Fyn, så har vi medarbejdere siddende i hele landet, som hele tiden står klar til at tilbyde høj faglig ingeniørrådgivning til dig.

Kundeorientering står højt på dagsordenen, og vi ønsker at være den førende bygningsrådgiver i Danmark og at have de mest tilfredse kunder i branchen. Derfor giver vi også kunderne klar besked og en forventning om, at vi skal levere den bedste ingeniørrådgivning.

Høj kvalitet til enhver opgave

Vi tror på gammeldags dyder som ærlighed, integritet og stolthed. Vi ønsker at være den foretrukne bygningsrådgiver med fokus på en høj faglig ingeniørrådgivning til vores kunder, hvor god kundeorientering står øverst på dagsordenen.

Vi ønsker at have de mest tilfredse kunder i branchen, og derfor har vi altid fokus på at have kunden i centrum. Det betyder, at vores ca. 200 medarbejdere altid stræber efter at levere en høj kvalitet, uanset om det er store eller mindre bygge- og ingeniørprojekter.

Udover vores store erfaring og ekspertise er bredden i ingeniørydelserne OBH-Gruppens styrke. Projektplanlægning, bygherrerådgivning og tilsvarende rådgivende ingeniørydelser spiller nemlig sammen med de øvrige forretningsområder.

Vores tilgang til at drive et rådgivende ingeniørfirma gennem mange år er ret enkel. Vi behandler hver kunde individuelt. Hos os er du ikke bare en side i et ringbind, og du kan være sikker på, at vi altid vil arbejde benhårdt for dig i løsning af en ingeniøropgave.

Hvis dit bygge- eller renoveringsbudget skal udnyttes optimalt, står vi klar til at hjælpe. Hos OBH-Gruppen arbejder vi hele tiden hårdt på at være blandt de allerbedste på vores felt. Ring til os på telefon nr. 7021 7240 eller kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og hør, hvilken rådgivning og løsning vi kan tilbyde dig.
 

Vi ønsker dig velkommen hos OBH-Gruppen.



 

Følg os gerne på Facebook og Linkedin

Følg os på Facebook og Linkedin her kommer der også løbende nyheder og jobopslag.


      linkedin logo

Ring til os i dag
7021 7240
Eller email:
obh@obh-gruppen.dk

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører