Nyt virksomhedsdomicil til Alfa Laval, Aalborg


alfalaval01  


Virksomhedsdomicil til Alfa Laval, Aalborg

Bygherre: TK Development opfører for PensionDanmark
Arkitekt: PLH arkitekter A/S
Entreprenør: Gråkjær Industribyg A/S
 Areal: Kontordomicil: 6.000 m2
alfalaval 03OBH Rådgivende Ingeniører A/S er i samarbejde med Gråkjær Industribyg A/S og PLH arkitekter i gang med at bygge et spændende nyt virksomhedsdomicil til virksomheden Alfa Laval.
 
Bygningen opføres med den nye viden inden for energi som lavenergihus med anvendelse af solceller og solafskærmning for reduktion af energiforbruget og der søges miljøcertificering efter DGNB Sølv.


 
Det nye domicil bliver en moderne arbejdsplads til ca. 300 medarbejdere med en placering på en tidligere skibsværftsgrund med udsigt udover Aalborg havn.

Bygningen er et visionært atriumbyggeri i fire plan, som rummer de bedste faciliteter til medarbejderne. Bygningen er tegnet af PLH Arkitekter A/S med Gråkjær Industribyg A/S som entreprenør. Der er i udviklingen af byggeriet fokuseret på anvendelse af materialer af høj kvalitet kombineret med lave vedligeholdelsesomkostninger.

Domicilet skal samle medarbejderne i et lyst, venligt og ligefremt hus, hvor alle sidder 'lige godt' og føler sig velkommen overalt. Flow og fleksibilitet er nøgleordene i disponeringen af huset med en åbenhed i planerne, der inviterer medarbejderne til at færdes alle vegne og som gør det let at tilpasse arbejdspladserne, når nye behov opstår.

alfalaval02
Alfa Laval spiller en stor rolle i den maritime branche med produktion af komponenter til bl.a. skibsindustrien og bygningen har derfor mange forbindelser til det maritime. Lange hvide horisontale bånd i hele facaden, den lidt tungere base, udsigterne mod vandet fra etagerne á la skibs-soldæk og 'medarbejder-broen' hvorfra man kan overskue hele bygningens indre.

For mere information, kontakt:

Per Skovrup
Regionschef, Region Jylland

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Direkte: 7678 4557
Mobil: 2726 4557


Ring til os i dag
7021 7240
Eller email:
obh@obh-gruppen.dk

Se flere projekter

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører