fbpx

Nyborg Gymnasium ombygges til ungdomscampus


NyborgGym Flexrum 20151125

FaktaArkitekt: Sweco Arkitects A/S
Omfang: 3.500 m2
Færdig: 2017

Nyborg Gymnasium er under ombygning, så der kan blive plads til alle eleverne. Det er der nemlig ikke lige nu, efter at Nyborg Kommune har besluttet at samle gymnasiet, HF, IB, Handelsskolen og 10. klasse på ét campus. For med flere elever kommer også flere lærere og pladsmangel. Derfor er ombygningen af gymnasiet i gang, så der bliver plads til de 1200 elever.

Fokus på fællesarealerEn af de nye ting, der skal opføres, er en multihal til sport. Hallen bliver på størrelse med fem badmintonbaner og har otte meter til loftet. Gymnasiets hjerte, festsalen, skal også bygges om, så der fremover både bliver plads til en kantine og en foredragssal. Yderligere bliver der sat skillevægge op den gamle festsal, således at der kan foregå flere arrangementer på samme tid. Lærernes område bliver også flyttet, så de får mere plads og flere mødelokaler, som de kan bruge til at forberede sig.

Nyborg Multihal INT


OBH-Gruppens rolle i ombygningen af Nyborg Gymnasium er at bistå med ingeniørrådgivning i byggefasen. Et af målene med byggeriet er at gøre alle bygningerne til lavenergibygninger, således at der bliver brugt færrest muligt penge på energiregningen. Mens byggearbejdet står på, kører undervisningen videre, og planen er, at ny- og ombygningen skal stå færdig i 2017.

KontaktPreben Andersen
Projektleder

Tlf. 51929976
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Ole Danielsen
Salgschef

Tlf.: 27264551
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Ring til os i dag
7021 7240
Eller email:
obh@obh-gruppen.dk

Se flere projekter

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører