Om- og tilbygning af Bunker Holding A/S domicil i Middelfart

Dan-Bunkerings hovedkvarter i Middelfart

Om- og tilbygning af domicil.

Bygherre: Selfinvest ApS
Arkitekt: Karl C. Rosenberg Rasmussen
Ingeniør: OBH-Gruppen

 

Siden 1981 har Bunker Holding været pioner inden for bunkerhandel. Stor succes og en rivende udvikling har sikret, at virksomheden i dag er en af verdens førende bunkerfirmaer.


De sidste 10 år har Bunker Holding etableret kontorer i Singapore, Kina, Hong Kong, Indien, Rusland, Dubai, Monaco, Schweiz, Cypern, Canada, USA, Brasilien, Chile, Uruguay og Argentina. Det betyder, at Bunker Holding i dag har medarbejdere stationeret over hele verden, der hver dag arbejder for at opretholde virksomhedens succes.

Medarbejdernes arbejdsvilkår er derfor en klar prioritet for Bunker Holding og på hovedkontoret i Middelfart var der behov for at etablere bedre kantinefaciliteter og et professionelt storkøkken samtidigt med et behov for etablering af ekstra møde- og kontorfaciliteter. I samarbejde med arkitekt Karl C. Rosenberg Rasmussen A/S bidrog OBH-Gruppen med funktionelle løsninger og moderne optimeringer – alt sammen med stor respekt for den eksisterende ejendom.

Gennemført og stilren renovering af Dan-Bunkerings hovedkvarter i MiddelfartUnder projektet stillede Bunker Holding store krav til både trivsel og arbejdsforhold. Det var nøgleordene i Bunker Holdings ønske om at skabe de mest optimale rammer og vilkår for deres medarbejdere. Dette ønske forstod og imødekom OBH-Gruppen med valg og løsninger af højeste kvalitet med store krav til indpasning, design og funktion.

Projektet omfattede ny etage for kantine, orangeri og produktionskøkken samt nye møde- og kontorfaciliteter.

Kontakt:

Carsten Gregersen
Direktør OBH Rådg. Ingeniører A/S


Søren Qvist Hansen
Bygherrerådgiver

Ring til os i dag
7021 7240
Eller email:
obh@obh-gruppen.dk

Se flere projekter

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører