fbpx

Energimærkning af kommunale ejendomme for Egedal Kommune

Egedal Kommune Rådhus

I løbet af 2019 og 2020 skal Egedal Kommune have nye lovpligtige energimærker på 110 af kommunens ejendomme. OBH-Gruppen skal foretage energimærkningen.

Projektet består at energimærkning af 110 ejendomme fordelt på ca. 200.000 m². Under udførelsen vil de ikke-mærkede ejendomme have førsteprioritet, og dernæst vil de resterende ejendomme mærkes i takt med, at de nuværende energimærker udløber.

Udover den lovpligtige del af energimærkningen har Egedal Kommune et behov for at løfte kvaliteten af energimærkningen.

Det gør OBH-Gruppen blandt andet ved at udvide registreringen med vandbesparende tiltag, udvalgt procesenergi og supplerende data på ventilation og belysning. Ligeledes supplerer vi registreringen med vurdering af tilstand og restlevetid.

Målet er, at energimærkerne bliver en naturlig del af kommunens arbejde med at nedbringe energiforbruget i ejendommene samt et strategisk valg om øget digitalisering af bygningsdriften.

Ensartet kvalitet og udformning

For Egedal Kommune er det især afgørende, at de nye energimærker får en ensartet kvalitet og udformning.
Det sikrer OBH-Gruppen ved grundig koordinering og kommunikation mellem konsulenterne, for på den måde at skabe de bedste forudsætninger for at aftaler om indhold, tekstudformning og detaljeringsgrad bliver efterlevet ensartet af alle konsulenter.

Det er særligt vigtigt for Egedal Kommune, at alle relevante forslag til energiforbedringer og prissætning bliver beskrevet i de færdige mærker, sådan at energibesparende tiltag umiddelbart kan udføres af en entreprenør med baggrund i energimærkningskonsulentens beskrivelse, fotodokumentation m.v.

OBH-Gruppen leverer en beskrivelse af proces for kvalitetssikring på tværs af projektorganisationen, og en besvarelse af hvordan energimærkernes kvalitetsniveau kan sikres.

Et projektteam med både tyngde og bredde

Projektet rummer en stor grad af kompleksitet, og OBH-Gruppen tilbyder derfor en bredtfavnende projektorganisation. Det betyder, at der til projektet er sammensat en organisation på tværs af OBH-Gruppens to produktionsselskaber, hvilket giver et projektteam med både tyngde og bredde.

Alt samarbejde med kommunen planlægges af OBH-gruppen, så hvert eneste møde er nøje gennemtænkt og tilrettelagt.

Kommunens eget tekniske servicepersonale vil blive inddraget i energimærkningen, så de opnår viden og information om god energibesparende adfærd.

Projektet strækker sig fra februar 2019 til oktober 2020.

Kontakt:

Ole Danielsen
Salgs- og souschef

Tel: 27 26 45 51
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Bo Wiedeman
Salgsansvarlig Energimærkning

Tel: 76 78 45 90
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ring til os i dag
7021 7240
Eller email:
obh@obh-gruppen.dk

Se flere projekter

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører