fbpx

Udvidelse af Kold College Odense

Kold 01
Tegning af arkitekt: JESPER THYGE BRØGGER ARKITEKTUR

De eksisterende skolehjemsbygninger på Kold College Odense udvides med en tilbygning i to etager samt med ny multihal med mulighed for både sportsaktiviteter og afholdelse af eksaminer og dimissioner.


OBH Rådgivende Ingeniører bidrager med projekteringsledelse og ingeniørrådgivning, når skolehjemsbygningerne på Kold College Odense udvides med en tilbygning i to etager og arkitekt er Jesper Thyge Brøgger.

Tilbygninger giver skolen 20 nye enmandsværelser og 24 tomandsværelser med tilhørende badefaciliteter og fordelingsgange, og i stueplan vil tilbygningen rumme en helt ny hovedindgang og reception til det samlede skolehjem.

Der vil være fælles opholdsfaciliteter i både stuen og på første sal, og i kælderen under tilbygningen får skolen et nyt teknikrum samt en forbindelsesgang til de to eksisterende skolehjemsbygninger.

Kold College - Ny Multihal
Tegning af arkitekt: JESPER THYGE BRØGGER ARKITEKTUR

Multihal til både boldspil og eksaminer

Kold College er en uddannelsesinstitution, der huser både erhvervsuddannelser inden for mad, mejeri og jordbrug samt et teknisk gymnasium. På gangene går både kommende kokke, bagere, mejerister, landmænd, gartnere og dyrepassere samt htx-elever, der brænder for eksempelvis eSport, science eller design.

Med udvidelsen får de godt 135 ansatte og 900 årselever en multihal, der bliver opført på skolens eksisterende forplads og sammenbygges med de omkringliggende skole- og administrationsbygninger ved hjælp af glasgange.

Multihallen kommer til at omfatte en sportshal med mulighed for boldspil og andre sportsaktiviteter af forskellig art, og hallen er endvidere indrettet, så den også kan danne ramme ved afholdelse af eksaminer, dimissioner og andre events.

Kold College - Ny multihal set indefra
Kold College - Ny multihal set indefra
Tegninger af arkitekt: JESPER THYGE BRØGGER ARKITEKTUR

Præfabrikeret modulbyggeri og facader af sort træbeklædning

Skolehjemsudvidelsen opføres i let præfabrikeret modulbyggeri med alu-facadepartier og vinduer, sort træbeklædning på facader og flade tage med papbeklædning.

Multihallen opføres med hovedkonstruktion i limtræ og facaden vil ligesom resten af tilbygningen have sort træbeklædning og alu-facadepartier.

I multihallens ene gavl er en betonkerne, som indeholder både teknikrum, rengøringsrum og depoter, og på et indskudt etagedæk er et opholds-/undervisningsareal opført i åben forbindelse med sportshallen.

Yderligere får skolen nye udearealer med terrasse og opholdsfaciliteter for beboere i skolehjemmet, og forpladsen bliver renoveret med ny belægning og belysning.
Ring til os i dag
7021 7240
Eller email:
obh@obh-gruppen.dk

Se flere projekter

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører