fbpx

Nyt Mercedes bilhus — bygget til mennesker

Nyt Mercedes bilhus i Middelfart - P Christensen
Omfang: 3.000 m3
Totalentreprenør KT Erhvervsbyg A/S
Arkitekt: Jesper Thyge Brøgger
Bygherrerådgiver: OBH Rådgivende Ingeniører


Indeholder showroom, plads til klargøring, vaskehal og moderne faciliteter til administration og personale.

Byggeriet har plads til 200 nyere brugte Mercedes biler samt spritnye Mercedes AMG performance biler som er det ypperste indenfor high performance biler.

En af landets største bilforhandlere, P. Christensen, har bygget et innovativt Mercedes bilhus i Middelfart. OBH Rådgivende Ingeniører var bygherrerådgiver på projektet, der både skal skabe gode kundeoplevelser for de bilinteresserede - og være en attraktiv arbejdsplads.

PC Middelf 2

Bilhuset ligger på Stengårdsvej 19 i Middelfart,  med maksimal synlighed på motorvejen ved Lillebæltsbroen, hvor der dagligt kører omtrent 80.000 mennesker forbi.

PC Middelf 1

Tredje bilhus for P. Christensen

“Hos OBH er vi glade for igen at være rådgiver for P. Christensen og være med til at skabe optimale forudsætninger for deres forretning, medarbejdere og kunder.” udtaler Per Skovrup, regionschef hos OBH Rådgivende Ingeniører. Det er det tredje bilhus, hvor OBH er rådgiver for bilkoncernen, der har afdelinger i Padborg, Rødekro, Kolding og Odense, og nu samler sit brugtbilssalg og et helt nyt AMG-center i Middelfart.

“Hos OBH tror vi på det gode og stærke samarbejde. De bedste løsninger opstår altid, når man kender hinanden godt og vi får kundens forretning helt ind under huden. Vi er stolte af, at kunne bidrage til P. Christensens ambitioner med vores ingeniørfaglighed og samtidigt sikre bedre rammer for menneskers liv og arbejde”, uddyber Per Skovrup.

PC Middelf 6

Et bilhus til mennesker

OBH Rådgivende Ingeniører er bygherrerådgiver på det markante bilhus, som med sin arkitektur har stærke referencer til Mercedes´ AMG designlinje.
Bygningen er et bilhus, men for os i OBH er det i lige så høj grad en bygning til mennesker.
Vi har derfor været brændende optaget af, at det skal være en god oplevelse at være kunde i det nye bilhus og at det skal være et godt hus at gå på arbejde i.

PC Vaerksted

Vi glæder os utrolig meget til at slå dørene op for vore kunder og vise dem vores fremragende produkter som er preowned Mercedes-Benz certified cars, brugte Mercedes-Benz personbiler som lever op til de høje krav som Mercedes-Benz Stuttgart har valgt for at bilerne er omfattet af nyvognsgaranti som på helt nye Mercedes-Benz personbiler.

Vi har virkelig brugt meget tid og mange resurser på projektet, vi mener derfor at vi har skabt noget helt unikt for vores kunder og til vores produkter, et bilhus som er meget minimalistisk altså råt materialevalg i hele bilhuset højt til loft og store rum med plads til de store armbevægelser.

Bilhuset ligner jo fronten på em Mercedes-Benz GTR AMG, derfor valgte vi også at forhandle nye AMG-biler på adressen.

Når man nu satser så højt, er det meget vigtigt at ha’ de rigtige samarbejdspartnere. Vi valgte OBH som rådgivende ingeniører da for det første at vi har rigtig god erfaring med virksomheden da det er 3. gang vi bruger dem. OBH har en professionel tilgang til opgaverne, de besidder en masse kompetencer som gør opgaverne for en bygherre meget lettere. De følger op på opgaverne, de kommunikerer med bygherren på et niveau som alle kan forstå så vi er meget godt tilfredse med løsning af opgaven, igen, fortæller CEO Peter Christensen fra P. Christensen.Bilhuset blev åbnet i juni 2020 - klar til at skabe værdi for kunder, medarbejdere, ejere og det omgivende samfund.

Kontakt


Per Skovrup
Regionschef

T: 7678 4557
M: 2726 4557
E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Ring til os i dag
7021 7240
Eller email:
obh@obh-gruppen.dk

Se flere projekter

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører