fbpx

Astma / allergi - Sundt hus gennemgang

Nye huse er ikke nødvendigvis sunde huse

FlytningNye huse er meget tætte og velisolerede bygninger for at opfylde de gældende krav i bygningsreglementet, som er godt for varmeregningen og energiforbruget. Men et moderne tæthus er bestemt ikke altid godt for indeklimaet og helbredet.
 

Problemerne kan være luftudskiftningen i huset, hvor huset kan være tæt som en plasticpose. Med en tæt dampspærre i vægge og lofter og tætte vinduer og døre er der generelt bremset godt og grundigt op for tidligere tiders naturlige ventilation gennem små og mange utætheder i vore huse.

 
Konsekvenserne bliver et dårligt indeklima

Fugt på indersiden af termoruderne er blevet et almindeligt tegn på, at indeklimaet ikke er i orden.

 

Indeklimaet i de fleste nyere huse er søgt sikret med ventilationskanaler og friskluftventiler, men ventilationen og udluftningen er i mange boliger ikke dimensioneret og indrettet, så den reelt dækker behovene og den daglige anvendelse af boligen. Er problemet alvorligt, kan det medføre høje niveauer af afgasninger fra byggematerialer, høje niveauer af husstøvmider og evt. vækst af skimmelsvamp.

 

Få certificeret rådgivning til et sundt hus 

Vi tilbyder professionel rådgivning omkring valg af bygningsmaterialer, boligventilation, varmepumper, solvarme og rengøring, så man får de optimale vilkår for et bedre indeklima og et sundere hus. Oplever du gener ved at bo i din bolig, eller vil du gerne være sikker på, om huset er sundt, så kontakt os. 

 

Læs mere...

Ring til os i dag
7678 4733
Eller send os en email:
obh@obh-gruppen.dk

Jeg vil gerne høre mere om:

trustpilot-nr1