fbpx

Besigtigelsesrapport

Skal du sælge en ejendom med landbrugspligt eller erhverv, så skal du bestille en OBH besigtigelsesrapport.

Hvornår skal man bruge en besigtigelsesrapport?

En besigtigelsesrapport anvendes ved salg af landbrug med landbrugspligt og ejendomme med blandet erhverv og bolig, hvor erhvervsdelen udgør mere end 50% af ejendommen.

 

En besigtigelsesrapport udarbejdes af en beskikket bygningssagkyndig, og eftersynet har til formål at beskrive bygningernes tilstand. I rapporten tages der hensyn til ejendomme af samme alder. 

 

Besigtigelsesrapport ved salg af landbrug med landbrugspligt

Hvis du har et landbrug med landbrugspligt, kan du ikke få lavet en tilstandsrapport under den gældende huseftersynsordning. Vi tilbyder i stedet at lave en besigtigelsesrapport, så potentielle købere får samme mulighed for, som under huseftersynordningen, at få et byggeteknisk overblik over bygningernes tilstand. Bemærk dog, at hvis landbrugspligten bliver nedlagt ved salget, kan du godt få lavet en tilstandsrapport på ejendommen under huseftersynsordningen.

 

Indhold i en besigtigelsesrapport

Besigtigelsensrapporten er en byggeteknisk gennemgang, som giver et lige så grundigt overblik over bygningermes tilstand som en tilstandsrapport under huseftersynsordning. Dog bliver sælger ikke fritaget for det 10-årige sælgeransvar. Med en besigtigelsesrapport i hånden får både du og køber den fornødne indsigt i, om der er skader og mangler, der bør udbedres.

 

Skal du sælge en landbrugsejendom eller en bygning indeholdende erhverv, så bestil en besigtigelsesrapport her

Vi tilbyder en landsdækkende service, så bestil en besigtigelsesrapport hos OBH-Gruppen her. Vi har mere end 60 certificerede og uddannede bygningssagkyndige og er i dag den førende leverandør inden for udførsel af energimærker og tilstandsrapporter. 

OBH-Gruppen har lokale bygningssagkyndige, som kender lokalområdet, fordelt i hele Danmark.


OBH kort
Bureau Veritas logo
Ring til os i dag
7020 1232
Eller send os en email:
kontakt@obh-gruppen.dk


Vi vender tilbage indenfor
24 timer på hverdage.

trustpilot-nr1

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører