fbpx

Tilstandsrapport, eleftersyn og energimærke i hele Danmark

Vi har normalt rapporterne klar dagen efter vores besøg.

  • Alle rapporter udføres af samme bygningssagkyndige
  • Så du kan nøjes med ét besøg
  • Betal når det passer dig*)
  • Førsynsrapport - mulighed for at udbedre fejl

*) Dog max. op til 12 måneder.

- Alle rapporter udføres af vores egne ansatte!

Få et godt tilbud
på dine rapporter her
Du får et uforpligtende tilbud, og hjælp til at vælge den løsning, som passer til netop dit hussalg.

Energimærkning - Danmarks største alle typer af ejendomme.

Energimærkning af enfamiliehuse i hele landet.

Når du skal sælge din bolig, kan du hos OBH-Gruppen bestille tre rapporter (energimærkning, tilstandsrapport og eleftersyn) under ét og samme besøg. 

I OBH-Gruppen udfærdiger vi energimærkning i hele landet med lokale OBH bygningssagkyndige, som er certificerede og godkendte til at lave tilstandsrapporter, energimærkning og eleftersyn i høj kvalitet under besøget.

Du kan her bestille et uforpligtende tilbud på energimærkning og evt. sammen med en tilstandsrapport og eleftersyn. Vi kontakter dig inden for 24 timer på alle hverdage.

  nybygget energimaerke2

Et energimærke giver svar på:

  • Bygningens energimæssige tilstand
  • Godt beslutningsgrundlag ifm. energirenoveringer
  • Idékatalog over nyttige vedligeholdelsesopgaver
  • Gennemsigtighed over for købere

Energimærkning hos OBH-Gruppen

OBH-Gruppen var den første rådgivende ingeniørvirksomhed i Danmark, der satte tilstandsrapporter og energimærkning i system, og i dag er vi landsdækkende specialister inden for blandt andet bygningsinspektion.

Energimærkning med stor erfaring og ekspertise

Vi har mange års erfaring og ekspertise i energimærkning af flere tusinde ejendomme lige fra de største energiopgaver som energimærkning af alle danske universiteter og storcentre til energimærkning af alle typer huse i Danmark lige fra Skagen til Nexø på Bornholm. Vi har erfarne energikonsulenter ansat i alle områder af Danmark. 

Energimærkning - OBH-Gruppen er Danmarks største rådgivende ingeniørfirma inden for energimærkning af alle typer bygninger. 

Vores konsulenter er alle udstyret med de nyeste digitale værktøjer, og vi står bag arbejdsportalen www.energiportal.dk


energimaerke

Opfyld lovens krav til energimærkning

I Danmark har vi lovpligtig energimærkning af bygninger ved salg og udlejning. Ved energimærkning kommer du til at opfylde lovens krav, og samtidig er du et skridt nærmere at reducere jeres energiomkostninger. Energimærkning er gyldigt i 10 år

Energimærkning skal foreligge, når du sætter huset til salg

Energimærkning er lovpligtig ved salg af fast ejendom samt ved udlejning og nybyggeri. En energimærkning fortæller, hvordan bygningens energimæssige tilstand er, og hvordan den kan blive bedre.

Energimærkning - sådan bruger du det

Ved energimærkning af dit hus får du mange brugbare oplysninger. Du kan få overblik over husets energiforbrug, og hvad der bedst kan betale sig af forbedringer. Energimærkning udføres af en energikonsulent, som måler bygningen op og undersøger kvaliteten af isolering, vinduer og døre, varmeinstallation m.v. På det grundlag beregnes bygningens energiforbrug under standardbetingelser for vejr, familiestørrelse, drift, forbrugsvaner m.m.

 

Energimærkningsskala

Bygninger klassificeres fra A2020 til G i en energimærkning, hvor A2020 er det mest energioptimale, mens G betyder, at bygningen har et stort energiforbrug. 

Energimærkning i høj kvalitet

Vi blev som de første certificeret inden for energimærkning, hvilket er din garanti for en kompetent energimærkning i en høj faglig kvalitet.

Energimaerkning energikonsulent OBH gruppen


Bestil energimærkning her hos OBH-Gruppen Rådgivende Ingeniører

Du behøver blot at kontakte vores OBH videncenter, hvis du har behov for en energimærkning. Bestil her et uforpligtende tilbud, så tager vi kontakt inden for 24 timer med et tilbud.

I OBH-Gruppen har vi gennemført et længere uddannelsesforløb og uddannet vores bygningssagkyndige til at kunne foretage energimærkning, tilstandsrapport og eleftersyn under samme besigtigelse i forbindelse med en hushandel.

Som rådgivende ingeniørfirma har vi eksisteret siden 1965, og med mere end 50 års erfaring har vi opbygget erfaringen og ekspertisen om danske boliger. Vigtigst er dog, at vi ALTID leverer en tilstandsrapport, eleftersyn og energimærkning i høj kvalitet, som sikrer sælger og køber det bedste fundament og tryghed for en god hushandel. Læs mere her 

 

Ring til os i dag
7020 1232
Eller send os en email:
kontakt@obh-gruppen.dk


Vi vender tilbage indenfor
24 timer på hverdage.

trustpilot-nr1