fbpx

Tilstandsrapport, eleftersyn og energimærke i hele Danmark

Vi har normalt rapporterne klar dagen efter vores besøg.

 • Alle rapporter udføres af samme bygningssagkyndige
 • Så du kan nøjes med ét besøg
 • Betal når det passer dig *)
 • Førsynsrapport - mulighed for at udbedre fejl

*) Dog max. op til 12 måneder.

- Alle rapporter udføres af vores egne ansatte!

Få et godt tilbud
på dine rapporter her
Du får et uforpligtende tilbud, og hjælp til at vælge den løsning, som passer til netop dit hussalg.

Energimærkning nybyggeri

Når der opføres nybyggeri, skal der foretages energimærkningen af bygningen. Energimærkning af nybyggeri er lovpligtig. Ifølge de nye regler om energimærkning af nybyggeri skal alt nybyggeri have en energimærkning, før at ejendommen kan tages i brug. Energimærkningen er gældende i 10 år for nybyggeri.

nyt hus

Landsdækkende service - bestil energimærkning af nybyggeri hos OBH-Gruppen

Vi råder over lokale energikonsulenter i hele landet til energimærkning af nybyggeri. Med mere end 60 certificerede og uddannede energikonsulenter er vi i OBH-Gruppen den førende leverandør inden for udarbejdelse af den lovpligtige energimærkning af nybyggeri.

Energimærkning af nybyggeri - vi tilbyder i OBH-Gruppen energimærkning af alle former for nybyggeri i hele landet, herunder:

 • Energimærkning af huse
 • Energimærkning af ejerlejligheder
 • Energimærkning af andelsboliger
 • Energimærkning af sommerhuse
 • Energimærkning af erhverv

Energimærkning af nybyggeri betyder, at et nybyggeri klassificeres, og nybyggeriet vil få et energimærke på en skala fra A1 til G. Hvis et nybyggeri mærkes som A1, så er den meget energieffektiv og har et meget lavt varme og energi forbrug.

Formål med energimærkning af nybyggeri

 • En energimærkning af nybyggeri har til formål at sikre, at de nye skærpede isoleringskrav og energimæssige krav i bygningsreglementet bliver overholdt i et nybyggeri.
 • Energimærkningen af nybyggeri skal synliggøre bygningens energiforbrug med en klassificering og skal dermed virke som en form for varedeklaration, når et nybyggeri sælges eller udlejes.

Først en energirammeberegning, så en energimærkning af nybyggeri 

I forbindelse med anmodning om byggetilladelse til nybyggeri, skal der foreligge en energirammeberegning, der opfylder bygningsreglementets krav. Energirammen omfatter bygningens samlede behov for tilført energi til opvarmning, ventilation, køling og varmt brugsvand. Energimærkningen kontrollerer, at de indberettede forudsætninger for energirammeberegningen er opfyldt.

Energimærkningsreglerne ved ombygning og renovering

Uanset hvilken type bygning der er tale om, skal der foretages en ny energimærkning ved totalrenoveringer. Det vil sige
ombygninger, der er så omfattende, at det kan sammenlignes med en nybygning.

I disse tilfælde skal den nye energimærkning sendes til den kommunale tekniske forvaltning sammen med færdigmeldingen af ombygningen. Hvis bygningen er omfattet af bygningsreglementet for erhvervs- og etagebyggeri, skal kommunen udstede en ibrugtagningstilladelse for renoveringen. Tilbygninger skal her ikke energimærkes. 

Spørgsmål og tilbud på energimærkning af nybyggeri

Har du spørgsmål til energimærkning af nybyggeri, eller ønsker du et tilbud på energimærkning, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Ring til os i dag
7020 1232
Eller send os en email:
kontakt@obh-gruppen.dk


Vi vender tilbage indenfor
24 timer på hverdage.

trustpilot-nr1