fbpx

Tilstandsrapport, eleftersyn og energimærke i hele Danmark

Vi har normalt rapporterne klar dagen efter vores besøg.

  • Alle rapporter udføres af samme bygningssagkyndige
  • Så du kan nøjes med ét besøg
  • Betal når det passer dig *)
  • Førsynsrapport - mulighed for at udbedre fejl

*) Dog max. op til 12 måneder.

- Alle rapporter udføres af vores egne ansatte!

Få et godt tilbud
på dine rapporter her
Du får et uforpligtende tilbud, og hjælp til at vælge den løsning, som passer til netop dit hussalg.

Førsynsrapport

Bestil her din førsynsrapport på både tilstandsrapport og elinstallationsrapport. Vi tilbyder som de eneste i Danmark førsynsrapport på begge rapporter med den samme bygningssagkyndig. 
Førsyn og tilstandsrapport  - så er du klar til hussalg

Vil du sælge din bolig, så kan du nu bestille både din tilstandsrapport og elinstallationsrapport som en OBH førsynsrapport

Vi tilbyder at udarbejde en førsynsrapport på både din tilstandsrapport og elinstallationsrapport med den samme bygningssagkyndig. Med en OBH førsynsrapport får du mulighed for at læse kladden til din tilstandsrapport igennem forud for færdiggørelsen.

Du får også en prioriteret anbefaling af forbedringsforslagene fra den bygningssagkyndige. Ønsker du herefter at udbedre eventuelle skader, kan du tilkøbe udbedringstid på eksempelvis 1 måned. Med en OBH førsynsrapport får du kort og godt en unik mulighed for at få en pænere tilstandsrapport og elinstallationsrapport på din ejendom.


Førsynsrapport – få udbedret fejlene inden de kommer i tilstandsrapporten og elinstallationsrapporten

Det er altid en god idé, at bestille sin tilstandsrapport og elinstallationsrapport som en OBH førsynsrapport. Du får nemlig mulighed for at udbedre eventuelle skader og dermed få en pænere tilstandsrapport og elinstallationsrapport, som gør din bolig mere attraktiv overfor en kommende køber.

Hvis du ikke ønsker at udbedre noget i din OBH førsynsrapport, får du helt automatisk fremsendt en indberettet og gyldig tilstandsrapport og elinstallationsrapport. 

vidste du...   at hvis valget står mellem to boliger, så vælger 9 ud af 10 købere ejendommen med den pæneste tilstandsrapport? Det giver derfor god mening at bestille en førsynsrapport.Vi har stor erfaring med udarbejdelse af førsynsrapport

Vi har i OBH-Gruppen mange års erfaring i udarbejdelse af tilstandsrapporter og elinstallationsrapporter – både med og uden en førsynsrapport – og af alle typer huse i Danmark lige fra fritidshuset i Skagen til et lille byhus på Bornholm. Vi tilbyder en landsdækkende service med bygningssagkyndige ansat i alle områder af Danmark.

Vi udfærdiger tilstandsrapporter og elinstallationsrapporter som en førsynsrapport i hele landet med lokale OBH bygningssagkyndige, som er certificerede og godkendt til at lave tilstandsrapporter, energimærkning og eleftersyn under samme besøg.

Bestil en førsynsrapport hos OBH-Gruppen

Ønsker du at bestille eller få et tilbud på en førsynsrapport, behøver du blot at kontakte vores Videncenter – du har også mulighed for at bestille direkte online.

Spar penge og bestil en samlet pakkeløsning på tilstandsrapport som førsynsrapport, eleftersyn og energimærkning. Du kan bestille et uforpligtende tilbud her på hjemmesiden, og vi vil kontakte dig indenfor 24 timer.
Ring til os i dag
7020 1232
Eller send os en email:
kontakt@obh-gruppen.dk


Vi vender tilbage indenfor
24 timer på hverdage.

Ny ordning for tilstandsrapport og eleftersyn

Ny ordning for tilstandsrapporter og eleftersynFra den 1. oktober 2020 - Læs mere her

trustpilot-nr1

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører