fbpx

Tilstandsrapport, eleftersyn og energimærke i hele Danmark

Vi har normalt rapporterne klar dagen efter vores besøg.

  • Alle rapporter udføres af samme bygningssagkyndige
  • Så du kan nøjes med ét besøg
  • Betal når det passer dig *)
  • Førsynsrapport - mulighed for at udbedre fejl

*) Dog max. op til 12 måneder.

- Alle rapporter udføres af vores egne ansatte!

Få et godt tilbud
på dine rapporter her
Du får et uforpligtende tilbud, og hjælp til at vælge den løsning, som passer til netop dit hussalg.

Huseftersyn - tilstandsrapport og elinstallationsrapport

Huseftersyn - Bestil din OBH tilstandsrapport og elinstallationsrapport her

huseftersyn OBH


Skal du sælge dit hus?
Bestil her dit huseftersyn med en OBH tilstandsrapport, elinstallationsrapport og energimærkning.

Bestil et OBH huseftersyn med tre rapporter. Vi er i hele landet, det er bare ikke altid, du kan se os. Vi har bygningssagkyndige i hele landet, som udfærdiger huseftersyn med tilstandsrapport, elinstallationsrapport og energimærkning. Alle vores lokale OBH bygningssagkyndige er certificerede og godkendt til at lave tilstandsrapporter, elinstallationsrapport og energimærkning under samme besøg.

Hvad består et huseftersyn af?

Et huseftersyn er et resultat af en byggeteknisk gennemgang under huseftersynsordningen.
Huseftersynet er vigtigt. Du risikerer at have ansvaret for skjulte fejl og mangler i 10 år, efter du har solgt dit hus. Med et huseftersyn med tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan du undgå ansvaret for skjulte fejl og mangler.

Når du sælger din ejendom, er du ansvarlig for fejl og mangler i op til 10 år efter salget. Det ansvar kan du som sælger kun blive fritaget for, hvis du har en tilstandsrapport og el samt et tilbud på en ejerskifteforsikring. Begge rapporter og tilbud om ejerskifteforsikring skal foreligge, inden køber afgiver et købstilbud og/eller skriver under på købsaftalen.

Huseftersyn udarbejdes af en bygningssagkyndig

Et huseftersyn udarbejdes af en bygningssagkyndig, der er beskikket af Erhvervstyrelsen. Den bygningssagkyndige repræsenterer hverken køber eller sælger, men laver en tilstandsrapport og elinstallationsrapport, der beskriver boligens synlige skader. Tilstandsrapporten er gyldig fra den dag den beskikkede bygningssagkyndige indberetter den. Indberetning skal ske senest 14 dage efter gennemgangen af bygningen. Tilstandsrapporten og elinstallationsrapporten er efterfølgende gyldig i 6 måneder og skal derefter fornyes.

Hvem skal bestille et huseftersyn?

Det er sælger af boligen, der skal bestille et huseftersyn hos OBH-Gruppen. Du kan også som sælger igennem din ejendomsmægler få mægleren til at formidle kontakt til et forsikringsselskab, der så finder en bygningssagkyndig. En ejendomsmægler må ikke formidle den direkte kontakt mellem sælger og bygningssagkyndig.

Bestil i dag dit huseftersyn hos OBH-Gruppen

Det er frivilligt, om du vil få lavet et huseftersyn, men det er en rigtig god idé at gøre det. Bestil i dag en tilstandsrapport, elinstallationsrapport og energimærkning med en OBH bygningssagkyndig til dit huseftersyn.
Ring til os i dag
7020 1232
Eller send os en email:
kontakt@obh-gruppen.dk


Vi vender tilbage indenfor
24 timer på hverdage.

Ny ordning for tilstandsrapport og eleftersyn

Ny ordning for tilstandsrapporter og eleftersynFra den 1. oktober 2020 - Læs mere her

trustpilot-nr1