fbpx

Belysning i indeklimaet

Godt lys på arbejdspladsen øger medarbejdernes velvære og effektivitet. For meget eller for lidt lys kan derimod være årsag til gener som hovedpine og muskelspændinger. Desuden kan det betyde et større tidsforbrug, og at der sker flere fejl.

Kravene til belysning afhænger i høj grad af de arbejdsfunktioner, der udføres.

I OBH-Gruppen tilbyder vi:
  • at gennemføre en kortlægning og vurdering af eksisterende belysning
  • at rådgive om forbedring af eksisterende belysning
  • at rådgive om kravspecifikationer ved ny- og ombygning
  • at vurdere belysningstilbud fra leverandører for at sikre, at belysningen opfylder behovene ved de pågældende arbejdsfunktioner

Belysning i indeklimaet er vigtigt for at skabe en god arbejdssituation.


Dagslyset og den kunstige belysning skal tilpasses det arbejde, der udføres. Godt lys på arbejdspladsen fremmer ikke blot medarbejdernes velvære og sundhed, men er også med til at øge produktiviteten.

Manglende belysning i indeklimaet fører blandt andet til anspændthed, hovedpine, træthed og irriterede øjne. Det er derfor vigtigt, at der stilles de rigtige krav til belysningen på arbejdspladsen, så man undgår unødvendige gener.


I OBH-Gruppen tilbyder vi måling af belysningsniveauet, lysfarver, farvegengivelse, stroboskopeffekter, ubehagsblænding. Vi vurderer også farver, farvesammensætninger, kontraster, dagslys og kunstig belysning.

Vi giver i OBH-Gruppen forslag til udbedringer og rådgivning om tiltag for at opnå bedre belysningsforhold.

Ring til os i dag
7678 4733
Eller send os en email:
obh@obh-gruppen.dk

Jeg vil gerne høre mere om:

trustpilot-nr1