fbpx

Råd og svamp undersøgelse

Mistanke om råd og svamp?

Vi tilbyder i OBH-Gruppen at undersøge for råd og svamp i bygningen eller at foretage materialeprøver på vores bygningslaboratorium. Har du mistanke om råd og svamp, så foretager vi uvildige bygningsundersøgelser i hele landet.

OBH Gruppen G6Z8427En råd og svamp undersøgelse starter ofte med en sagsgennemgang og en besigtigelse af bygningen, hvor vi indsamler materiale til analyse på vores laboratorium. Vi foretager byggetekniske observationer og målinger, som efterfølgende vil ligge til grund for en byggeteknisk rapport.

Råd og svampe undersøgelsen vil typisk indeholde:

  • Vished for om den indsendte materialeprøve er angrebet og skadet.  
  • Vurdering af om svampeangrebet defineres som en svampe- eller rådsskade.
  • Professionel vejledning vedrørende reparation og bekæmpelse.
  • Hurtig service så du kan komme videre.

 

Drejer det sig om et potentielt alvorligt råd og svampeangreb i bygningen, så er det vigtigt at få professionel rådgivning og hjælp, inden der sker alvorlige skader på bygningen.

Råd og svampe undersøgelse: kontakt os

OBH-Gruppen er et rådgivende ingeniørfirma med eget bygningslaboratorium, som er specialiseret i råd og svamp i bygninger og herunder også trænedbrydende svampe. Vi har eksisteret siden år 1965 og rådgiver både private, det offentlige og virksomheder om råd og svampe.

Kontakt os, hvis du ønsker en råd og svampe undersøgelse af bygningen for at finde skadeårsagen eller for at bestemme arten og omfanget af en allerede konstateret skade.
Ring til os i dag
7678 4733
Eller send os en email:
obh@obh-gruppen.dk

Jeg vil gerne høre mere om:

trustpilot-nr1