fbpx

Temperatur og træk

Temperatur og træk spiller en væsentlig rolle for indeklimaet. Hvis det er for varmt, bliver man let træt og utilpas, og effektiviteten på en persons præstationsevne falder. Hvis temperaturen er for koldt i et rum eller det trækker, fungerer kroppen ved at spænde mere i musklerne.

 

Temperatur

Temperaturen i et lokale/bolig afhænger af, hvor meget varme der tilføres, og hvor stort varmetabet er. Varmen kan både komme udefra og indefra, og især i sommerperioden kan det være nødvendigt at begrænse varmen fra f.eks. sollys, lamper og teknisk udstyr. Om sommeren bør lamper i vindueszonen kunne slukkes. Både sommer og vinter er det vigtigt, at bygninger og vinduer er godt isolerede.


Træk

Oplevelsen af træk skyldes, at en del af kroppen afkøles mere nogle steder end andre. Træk føles ubehageligt, og det kan blandt andet føre til stivhed eller spændinger i nakken, der giver hovedpine.

 

Få undersøgt indeklimaet, og få styr på den rette temperatur, så du undgår træk

I OBH-Gruppen tilbyder vi sammen med luftskiftemålingen at registrere luftstrømme i lokaler, sammenholdt med temperaturregistrering. Vi giver forslag til udbedringer og rådgivning om tiltag for at undgå gener pga. træk

Ring til os i dag
7678 4733
Eller send os en email:
obh@obh-gruppen.dk

Jeg vil gerne høre mere om:

Kontakt arbejdsmiljø

Bent Bukh 01
Bent bukh
Fagleder, arbejdsmiljø

7678 4956
2726 4792
bbu@obh-Gruppen.dk

 

Jytte Vestergaard Jensen
Jytte Vestergaard Jensen
Miljørådgiver

7678 4584
2726 4584
jvj@obh-Gruppen.dk
trustpilot-nr1