fbpx

Køberrådgivning

Byggeteknisk køberrådgivning med DNA-test

Ønsker du at købe et nyt hus? Undgå at købe et hus med skimmelsvamp og dårligt indeklima med unik DNA-test og vores køberrådgivning.
 

OBH køberrådgivning er en byggeteknisk rådgivning, som tager individuelt udgangspunkt i dine behov som køber. Du kan altså få overblik over ejendommens fysiske stand før et eventuelt køb.

På selve gennemgangen vil den bygningssagkyndige gennemgå ejendommen sammen med jer og samtidig med undersøgelserne forklare, hvad der eventuelt måtte være af fejl og mangler ved ejendommen.

Som køber kan det ofte være svært at bevare overblikket , når man har fundet sit drømmehus. I OBH-Gruppen tilbyder vi en individuel professionel køberrådgivning, hvor vi kan gennemgå de bygningsmæssige konsekvenser inden et køb. Vores køberrådgivning bygger på dit behov for en byggeteknisk gennemgang, så man kan træffe de bedste beslutninger inden et huskøb.

Med køberrådgivning fra OBH-Grupppen kan vi gennemgå ejendommen og tilstandsrapporten samt efter købers behov et økonomisk skøn over eventuelle forbedringer. 

Hvad vi kan tilbyde dig ved individuel køberrådgivning:

  • Gennemgang af boligens nuværende stand 
  • Gennemgang af sælgers tilstandsrapport
  • Vurdering om mulighederne for ombygning
  • Økonomisk skøn for udbedring af skaderne
  • Vurdering af den energimæssige tilstand af ejendommen og mulighederne for energioptimering


Bemærk: Vores rådgivning har ikke til formål at kritisere en udarbejdet tilstandsrapport.

 

Nyhed i Danmark: Byggeteknisk køberrådgivning med DNA-test

 
Som en nyhed i Danmark i OBH-Gruppen tilbyder vi nu køberrådgivning og boligrådgivning kombineret med en unik DNA-test af husets indeklima. Med en DNA-profil af boligen har man fået en ny mulighed for at opdage skjulte fugt- og vandskader og skimmelsvamp, der ødelægger boligens indeklima og kan udløse helbredsgener hos familien.

Det er erfaringen fra laboratoriet og de mange bygningsundersøgelser, der viser, at der er et behov for at opdage skjulte vandskader, før det giver store indeklimaproblemer.

 

Hvad opnår man med køberrådgivning med en DNA-test?

  • Sundhedsvurdering af indeklimaet
  • Skjulte skader i ejendommen findes uden destruktive indgreb
  • Eventuelle gamle vandskader i ejendommen opdages

 

Tag en DNA-test af den ejendom, I overvejer at købe, og få hurtigt svar på, om der skjuler sig fugt og skimmelsvamp. Både fugt og skimmelsvamp optræder i gamle såvel som helt nye og nyrenoverede bygninger og giver et dårligt indeklima med risiko for helbredsproblemer.

Læs mere om DNA-testen her 

 

Landsdækkende byggeteknisk køberrådgivning

Vi tilbyder landsdækkende service med vores køberrådgivning. Vi har i OBH-Gruppen lokale byggesagkyndige i hele landet, så overvejer du at købe et nyt hus, så kontakt os med vores køberrådgivning, så finder vi den bedste OBH bygningssagkyndig til opgaven.

 

Ring til os i dag
7020 1232
Eller send os en email:
kontakt@obh-gruppen.dk


Vi vender tilbage indenfor
24 timer på hverdage.

Bestil her tilbud på:

trustpilot-nr1