fbpx

Tilstandsrapport, eleftersyn og energimærke i hele Danmark

Vi har normalt rapporterne klar dagen efter vores besøg.

 • Alle rapporter udføres af samme bygningssagkyndige
 • Så du kan nøjes med ét besøg
 • Betal når det passer dig *)
 • Førsynsrapport - mulighed for at udbedre fejl

*) Dog max. op til 12 måneder.

- Alle rapporter udføres af vores egne ansatte!

Få et godt tilbud
på dine rapporter her
Du får et uforpligtende tilbud, og hjælp til at vælge den løsning, som passer til netop dit hussalg.

Tilstandsrapport - Danmarks førende leverandør af tilstandsrapporter

Bestil en OBH tilstandsrapport og få en tryg hushandel

Vi skaber tryghed for både sælger og køber. 

Vil du sælge din bolig, så skal du bestille en OBH tilstandsrapport, eleftersyn og energimærkning - og nu kan du gøre det uden at tage penge op af lommen med det samme.


Der er nok at bruge penge på i forbindelse med et hussalg. Med OBH Huseftersyn kan du udskyde betalingen til huset er solgt i op til 12 måneder. Du slipper altså for at skulle have penge op af lommen her og nu.

Vi tilbyder at udarbejde en rapport i høj kvalitet på både enfamiliehuse, rækkehuse, ideelle anparter, fritidshuse, ejerlejligheder og landbrug uden landbrugspligt. 


Bestil hos os som det eneste sted i Danmark et besøg med 3 rapporter! Vi udfærdiger rapporter i hele landet med lokale OBH bygningssagkyndige, som er certificerede og godkendt til at lave tilstandsrapporter, energimærkning og eleftersyn under samme besøg. 

Et OBH Huseftersyn giver dig 3 klare fordele:

1. Du får mulighed for at udskyde betalingen i op til 12 måneder

udskyd betaling ikonDer er nok at bruge penge på i forbindelse med et hussalg. Med OBH Huseftersyn kan du udskyde betalingen i op til 12 måneder. Du slipper altså for at skulle have penge op af lommen her og nu.


2. Du får 3 rapporter med kun ét besøg

3 rapporter ikonMed OBH-Gruppen skal du ikke koordinere mødetidspunkter med flere forskellige personer. Den bygningssagkyndige fra OBH laver alle tre huseftersyn på ét og samme besøg.


3. Du får en objektiv vurdering af din bolig

huseftersyn ikonDen bygningssagkyndig fra OBH-Gruppen har ingen interesse i at sælge dig noget. Han er kun interesseret i at give dig et objektivt billede af din boligs tilstand.


Tilstandsrapport - vi har stor erfaring med huseftersyn

OBH Rådgivende Ingeniører blev grundlagt i 1965, og har opbygget erfaring og ekspertise inden for danske boliger. Vores viden er også din, og det kommer til udtryk i en OBH tilstandsrapport.

Vi har mange års erfaring med udarbejdelse af tilstandsrapporter for alle typer huse i Danmark - lige fra fritidshuset i Skagen til et lille byhus på Bornholm. Vi tilbyder en landsdækkende service med lokale bygningssagkyndige i  hele Danmark.

Så nemt er det at bestille en tilstandsrapport:

 • Du kontakter os. Vi stiller dig nogle spørgsmål, for at kunne give dig det et tilbud, som passer til dine behov.

 • Vi aftaler tid

  Du behøver kun én aftale. Vi kan nemlig klare 3 rapporter med kun ét besøg.

 • Den bygningssagkyndige besøger dig

  ...og samme konsulent laver alle 3 eftersyn med energimærkning, tilstandsrapport og eleftersyn.

 • Du modtager rapporterne tilstandsrapport, eleftersyn og energimærkning


Vi er stolte af, at 94% af vores kunder vil anbefale OBH Rådgivende Ingeniører til andre at få udført en tilstandsrapport hos os.

 

Læs mere om huseftersynsordningenHent Sikkerhedsstyrelsens folder her.

Eksempel på tilstandsrapport.

Eksempel på eleftersynsrapport.

 

Tilstandsrapport er en god ide

Det er frivilligt, om du vil få lavet en tilstandsrapport, men det er en rigtig god idé at gøre det. Tilstandsrapporten og ejerskifteforsikringen kan begge være vigtige for din økonomi i mange år efter salget af din bolig.

 

Som sælger har du nemlig ansvaret for fejl og mangler ved huset i op til 10 år efter salget.


Men du kan blive fritaget for dette ansvar ved at præsentere køber for en tilstandsrapport, en elinstallationsrapport og et tilbud om en ejerskifteforsikring forud for underskrivelse af købsaftalen.

Herunder skal du som sælger tilbyde at betale halvdelen af præmien på ejerskifteforsikringen.

Både tilstandsrapport og elinstallationsrapport skal foreligge, før der kan gives tilbud om en ejerskifteforsikring. 

Se video hvor Sikkerhedsstyrelsen fortæller om huseftersynsordningen:

  

En tilstandsrapport gør det mere sikkert at købe og sælge bolig 

En tilstandsrapport er lavet for at sikre dig mod uforudsete økonomiske overraskelser, når du køber eller sælger bolig, da den giver dig mulighed for at tegne en ejerskifteforsikring. Med en OBH tilstandsrapport, et uvildigt eleftersyn samt en udvidet minimumsdækning på ejerskifteforsikringen er det i dag blevet langt mere sikkert at købe og sælge bolig.

Vores mangeårige erfaring siden 1965 kan ses på vores flotte resultater, vores høje fokus på tilfredse kunder og vores efterhånden mange kompetenceområder.

Hos OBH er vi stolte af at kunne levere professionel og uvildig rådgivning til vores kunder samt kvalitetsløsninger baseret på vores mangeårige erfaring. Det giver dig tryghed i en bolighandel. 

Tilstandsrapporten omfatter synlige skader på bygningen, men ikke ulovlige installationer eller forhold uden for bygningen (som eksempel forurenet jord). En tilstandsrapport er resultatet af et huseftersyn lavet af en beskikket bygningssagkyndig. Rapporten er en skriftlig vurdering af husets synlige skader og tegn på skader. Her sammenligner den bygningssagkyndige boligen med andre boliger af samme type, alder og stand - og ikke et nyt hus. Tilstandsrapporten er nødvendig for, at køber kan tegne en ejerskifteforsikring.


 Tilstandsrapport bygningssagkyndig

Bestil tilstandsrapport hos OBH-Gruppen Rådgivende Ingeniører - vi leverer i hele landet

Ønsker du at bestille eller få et tilbud på en tilstandsrapport, behøver du blot at kontakte vores Videncenter, men du har også mulighed for at bestille direkte online.

Bestil et besøg med 3 rapporter; tilstandsrapport, energimærke og eleftersyn under samme besøg. OBH Rådgivende Ingeniører udfærdiger tilstandsrapporter i hele landet med lokale OBH bygningssagkyndige, som er certificerede og godkendte til at lave alle 3 rapporter, tilstandsrapporter, energimærkning og eleftersyn under samme besøg.

Spar penge og bestil en samlet pakkeløsning på alle 3 rapporter.

Du kan bestille et uforpligtende tilbud her på hjemmesiden på tilstandsrapport, eleftersyn og energimærkning, og så vil vi kontakte dig inden for 24 timer. 


Læs mere om huseftersynsordningenHent Sikkerhedsstyrelsens folder her.

Eksempel på tilstandsrapport.

Eksempel på eleftersynsrapport.

 

 
Ring til os i dag
7020 1232
Eller send os en email:
kontakt@obh-gruppen.dk


Vi vender tilbage indenfor
24 timer på hverdage.

Ny ordning for tilstandsrapport og eleftersyn

Ny ordning for tilstandsrapporter og eleftersynFra den 1. oktober 2020 - Læs mere her

trustpilot-nr1