fbpx

Vurderingsrapport andelsbolig

Vurderingsrapport til andelsbolig

Skal du sælge din andelsbolig, skal du have udarbejdet en vurderingsrapport. Vi tilbyder i OBH-Gruppen at lave en professionel vurderingsrapport af en vurderingsmand.

Når en andelsbolig skal overdrages, skal den vurderes af en vurderingsmand. En andelsbolig kan også blive vurderet af en vurderingsmand, fordi der skal optages lån med sikkerhed i andelsboligens værdi.

 

Sikkerhed med en vurderingsmand

Det giver sikkerhed med en vurdering af boligen af en vurderingsmand i salget af en andelsbolig.
 

Få en OBH vurderingsmand til at lave en vurderingsrapport af andelsboligen

 Ved en god vurderingsrapport af en andelsbolig ligger der høj faglig viden og erfaring fra en vurderingsmand fra OBH-Gruppen.

 

Som rådgivende ingeniørfirma har vi mere end 45 års erfaring fra alle typer byggerier: nybyggeri, renovering og ombygning af bl.a. andelsboligforeninger. På den baggrund har vi de nødvendige kompetencer til udførsel af en professionel vurderingsrapport. Vi har opbygget en stor erfaring og specialviden i vurdering af andelsboliger.

 

En vurderingsrapport af en andelsbolig omhandler værdien af de forbedringer, der er foretaget af en vurderingsmand på alle overflader og bygningsdele i lejligheden samt tilhørende løsøre eks. hårde hvidevarer m.m.

 

Retningslinjer i vurderingsrapport for andelsbolig

Vores vurderingsmand benytter retningslinjerne i ABF Håndbogen fra Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation som grundlag for vurderingen og de eventuelle afskrivninger, der måtte beregnes.

Du får vurderingen af din andelsbolig i en overskuelig og veldokumenteret vurderingsrapport.

 

Vurderingsrapport til andelsbolig - hurtig levering af din vurderingsrapport, vi udfærdiger vurderingsrapporter i hele landet

Kontakt os gerne og få en uforpligtende snak med en vurderingsmand og et tilbud på udfærdigelse af en vurderingsrapport af din andelsbolig. Vi har generelt en meget hurtig leveringstid.

 

Vedligeholdelsesplan OBH Brochure

OBH-Gruppen har lokale bygningssagkyndige, som kender lokalområdet, fordelt i hele Danmark.


OBH kort
Bureau Veritas logo
Ring til os i dag
7678 4734
Eller send os en email:
kontakt@obh-gruppen.dk

 

Jeg vil gerne høre mere om:

Kontakt Boligforening - Vedligehold

Ole Danielsen
Ole Danielsen
Salgs- og souschef

7678 4551
2726 4551
odd@obh-Gruppen.dk

 

Bo Wiedemann 01
Bo Wiedemann
Account Manager

7678 4590
6131 2215

bwi@obh-gruppen.dk

 

trustpilot-nr1