Image

Vi kvalitetssikrer de elektriske anlæg i dit byggeri

Vi fokuserer på at levere gode klimavenlige løsninger, der kan minimere driftsomkostningerne og samtidig sikre, at gældende lovgivning er overholdt i alle elektriske installationer.

Det koster tid og penge at udbedre fejl og mangler i dit byggeri, hvis ikke de nødvendige elektriske anlæg er tænkt ind fra start. Har du eksempelvis styr på, hvordan jeres it-netværk skal bygges op, eller hvordan I opnår den mest energibesparende belysning i jeres byggeri? Ved at få os på banen i den indledende fase af jeres byggeri, kan I sikre, at alle elektriske installationer er gennemtænkt og beskrevet. Vores tegninger giver også et godt overblik og aftalegrundlag for kunder og de udførende af byggeprojektet.

Vi kan sparre og rådgive jer om alle former for elektriske anlæg. Vi tilbyder også at føre tilsyn med dit byggeprojekt og sikre, at elinstallationerne bliver udført som aftalt og efter gældende lovgivning i alle faser af byggeriet.

Vi har mange års erfaring med projektering og komplekse elinstallationer inden for større byggerier:

  • Industri
  • Offentlige institutioner
  • Kontorbyggeri
  • Boligforeninger og lejligheder
  • Butikker og indkøbscentre
  • Idrætsanlæg.

Vi udfører alle former for projektering af el-anlæg til:

Højspænding, lavspænding og svagstrøm

Vi sikrer, at der er tilstrækkelig elforsyning til bygningen og sikrer et optimalt installationsdesign.

Belysning
Den rigtige lysstyring giver energibesparelser på op til 70 procent, større fleksibilitet samt bedre komfort for brugerne i en bygning.

Nødbelysning
Belysning af flugtveje er i nogle bygninger et krav.

IT-netværk
Vi definerer, hvordan jeres it-netværk skal bygges op for at opfylde krav til elektrisk støj, hastighed og it-sikkerhed.

Brandsikring
Vi sikrer, at I overholder de brandforebyggende krav til bygningen og får installeret de korrekte anlæg.

Adgangskontrol
Vi hjælper med design af jeres adgangskontrolanlæg, hvor kode, fingeraftryk eller elektronisk nøglebrik giver dig mulighed for at styre, hvem der har adgang til bygningen eller enkelte rum.

Tyverisikring
I eller jeres forsikringsselskab kan have krav til alarmer og video-overvågning ift. sikrings- klasser.

Elevatorer
Vi sikrer, at I overholder gældende forskrifter, regler og standarder for elevatorer i forhold til kapacitet, design, belysning, dørenes robusthed osv.

Solcelleanlæg
Vi designer og beskriver, hvordan I får den maksimale effekt fra solceller ift. placering, hældning, fastgørelse og tilbagebetaling.

AV-anlæg (lyd/billeder)
Vi hjælper med lydanlæg og fladskærmsløsninger til konferencerum og mødelokaler.

Generator- og UPS-anlæg til nød¬strøms¬forsyning
Manglende nødstrøm kan have store økonomiske konsekvenser eller være livsvigtigt ved eksempelvis forretnings- og livskritisk udstyr. Med et UPS-anlæg eller generator tilkoblet, har du den nødvendige sikkerhed for at de prioriterede elektriske komponenter ikke går ned.

Lyn- og transientbeskyttelse
Vi sikrer dit elektriske udstyr mod overspændinger fra lynnedslag og undgår dermed økonomiske konsekvenser, som driftstab eller beskadiget komponenter forårsaget af lynnedslaget.

Vil du vide mere om vores el-rådgivning, og hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os.

Kontakt os i dag på: 7020 1232 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.