fbpx
Image

Få målt og monitoreret kvaliteten af dit indeklima

Målinger af luftens kvalitet kan være nødvendige, hvis der er problemer med dårligt indeklima.

Oplever du hyppigt let hovedpine og koncentrationsbesvær på din arbejdsplads eller derhjemme, kan det skyldes dårligt indeklima. Ved hjælp af tekniske målinger er det muligt at vurdere luftkvaliteten og afgøre, om der er problemer og behov for forbedringer.

Et usundt indeklima kan være tegn på skimmelsvamp, dårlig ventilation og for mange personer i lokalet. Hvis kilden til generne ikke umiddelbart kan identificeres, kan det være en løsning, at vi opsætter dataloggere, der måler en række parametre over tid. De målte parametre kan give et overblik over luftkvaliteten i de målte lokaler og hjælpe til identifikation af evt. kilder til gener. Det kan eksempelvis være luftfugtighed, temperatur eller koncentrationen af CO2. Parametrene kan fjernaflæses af en indeklimaekspert og kræver derfor ikke gentagne besøg til aflæsning af data.

Der udarbejdes en datarapport, og afhængigt af de konkrete målinger ydes der rådgivning om det videre handlingsforløb.

Vi har både den byggetekniske ekspertise, den biologiske viden med eget laboratorium og de nødvendige kompetencer til en helhedsrådgivning, så vi kan hjælpe dig hele vejen.

Vi rådgiver både arbejdsgivere, bygherrer, entreprenører, medarbejdere og organisationer om indeklima.

Kontakt os i dag på: 7020 1232 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: