Bestil Bolig- og energirapport

Fra august kan du få besøg af en af OBHs bygningsrådgivere, men du kan bestille din rapport og aftale tid for besøg allerede i dag. 

Udfyld formularen for at bestille din egen Bolig- og energirapport. Når vi har modtaget din bestilling, ringer vi dig op inden for 24 timer for at aftale nærmere og høre mere om dine ønsker og planer. Prisen for rapporten er 4.000 kr.

Har du spørgsmål til din bestilling, er du velkommen til at ringe til os på 70 20 12 32 eller sende os en mail på kontakt@obh-gruppen.dk.

DB Samarbejde

Samtykke til udveksling af oplysninger mellem OBH Ingeniørservice A/S og Danske Bank A/S.
Jeg giver samtykke til, at OBH Ingeniørservice må videregive mine kontaktoplysninger til Danske Bank, og må give Danske Bank besked om, at de har udarbejdet og afsendt rapporten til mig.
Danske Bank kan bruge oplysningerne til rådgivning og til at kontakte mig på telefon eller email vedrørende finansiering af mine bolig- og energiforbedringer samt til at evaluere bankens aftale med OBH. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke ved at kontakte Danske Bank eller OBH.
Du kan altid rette og slette dine oplysninger
Du kan altid få at vide hvilke oplysninger, vi har registreret om dig, og du kan også få rettet eller slettet oplysningerne. På danskebank.dk/privat/gdpr/dk og OBH privatlivspolitik kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger og dine rettigheder.
 
 
Har du spørgsmål
til bestilling? - Ring til os
7020 1232
Eller send en email:
kontakt@obh-gruppen.dk