fbpx
Image

Vi bygger rammerne for det gode arbejdsliv

Vi tilbringer en betragtelig del af vores vågne tid på arbejde, vi identificerer os med vores arbejde og sætter stor pris på de faglige fællesskaber, vi indgår i på arbejdspladsen.

I OBH er vi stolte af at skabe rammerne for det gode arbejdsliv. Vi har skabt gode arbejdspladser i alt fra storcentre til kontorhuse, fra møbelvarehuse til bilforhandlere, fra tekstilservicevirksomheder til logistikvirksomheder.

Professionelle kvadratmeter, gennemtænkte til mindste detalje og ikke mindst med et helhedssyn på balancegangen mellem økonomi og ambitioner. Vi rådgiver i alle faser af et byggeprojekt fra undfangelsen af de første ideer til realisering og løbende drift og servicering. Vi anlægger et totaløkonomisk perspektiv og ser aldrig kortsigtet på anlægsøkonomien, men ser altid på økonomien i den løbende drift.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Image

Vi sætter os i vores kunders sted og ser ofte, at vi kan spare betragteligt på driftsøkonomien, hvis vi sætter ind med investering i fx et energikrævende produktionsapparat.

Vi bidrager også med at skabe ansvarlige tekniske løsninger, der kan indfri en bæredygtighedsdagsorden hos vores kunder. Og vi hjælper gerne med at dokumentere et lettere klimaaftryk. For hos os handler det om at skabe professionelle ejendomme, der bidrager til at forløse vores kunders forretningsmæssige ambitioner - nu og på den lange bane.

Vi oplever, at det ikke bare handler om at bygge rammer om det gode arbejdsliv — det handler også om at hjælpe vores kunder med at kommunikere, hvem de er til omverdenen.

Kontor- og erhvervsbyggeri i dag er meget mere end funktionelle kvadratmeter.

CASE

Domicil med signalværdi


Forsikringsselskabet Popermos domicil ligger solidt plantet i Tietgenbyen udenfor Odense. Rolige omgivelser, rene linjer og en markant gulstensmur omkranser det nybyggede hovedkvarter. Ønsket var en bygning, der signalerede soliditet og sikkerhed for selskabets medlemmer og samtidig dannede rammen om et godt arbejdsliv for medarbejderne

Læs mere

Bedre Bygninger, bedre læring. Langeskov skole blev moderniseret.
OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: