fbpx
Image

Fra kontorbygning til moderne laboratorium hos Alphalyze

OBH Rådgivende Ingeniører stod overfor en spændende opgave, da en klassisk kontorbygning skulle forvandles til et yderst moderne laboratorium for virksomheden Alphalyse A/S.

En kontorbygning og et laboratorium har ikke meget til fælles. Derfor var det en yderst spændende og udfordrende opgave, da OBH Rådgivende Ingeniører skulle ombygge en klassisk kontorbygning nær Odense centrum til et højtmoderne og avanceret laboratorie for virksomheden Alphalyse A/S.

Inden selve ombygningen kunne begynde, måtte OBH Rådgivende Ingeniører klarlægge, hvorvidt en sådan kontorbygning overhovedet kunne anvendes på den måde, som Alphalyse A/S ønskede – både i forhold til lovgivningen, men også med henblik på de installationer som virksomhedens ønskede laboratorie krævede.

Særlige krav til installationer

Alphalyse A/S havde fra begyndelsen specifikke ønsker til det nye laboratorium, og det var især krav til installationerne, der gjorde projektet særdeles interessant og udfordrende.

OBH’s fagingeniører projekterede alt fra ekstra forsyningsbehov på el-delen, stærk- og svagstrømsinstallationer til specielle installationer for vandbehandling, procesventilation og forskellige luftarter.

Helt fra budget og idéoplæg til endeligt design, myndighedsansøgning og udbud sørgede OBH Rådgivende Ingeniører for tæt dialog med Alphalyse A/S. På den måde blev de bedste rammer skabt for at realisere virksomhedens ønsker og behov.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Image

Gensidighed velvillighed giver stor tilfredshed

Da OBH Rådgivende Ingeniører tidligere har været bygherrerådgiver på opførelsen af den konkrete ejendom, havde vi derfor forud for projektet stor indsigt i, hvad ejendommen rummede af muligheder.

Viden om bygningen og udlejers ønsker samt udlejers kendskab til os bidrog til gensidig velvillighed og en tidlig forventningsafstemning mellem alle parter.

Derfor var det til stor tilfredshed for Alphalyse A/S, at OBH Rådgivende Ingeniører var med på projektet lige fra kontrahering med entreprenørerne i fagentreprise og byggeledelse frem til det endelige resultat stod færdigt og klar til aflevering.

Optimale arbejdsbetingelser

Optimale lysforhold med ovenlys hos AlphalyseAlphalyse A/S ønskede med deres nye lokaler at skabe de bedste arbejdsforhold i en vidensvirksomhed med en tæt kobling af deres laboratorie og kontorarbejdspladserne. Medarbejderne skal efter ombygningen have let adgang til at kunne skifte fra arbejde i laboratoriet til deres kontorplads.

At have et godt lydmiljø, indeklima og lysforhold er en integreret del af det at give medarbejderne en følelse af velvære og tilfredshed, hvor de arbejder hver dag. Et godt arbejdsmiljø understøtter mennesker i både kommunikation og koncentration. Resultatet vil være bedre velvære og ydeevne, hvilket ikke blot er gunstigt for medarbejderne, men som også forøger effektiviteten og produktiviteten i virksomheden som helhed.

Om Alphalyse A/S

Alphalyse udvikler avancerede analysemetoder og tilbyder dem som service til lægemiddel-producenter over hele verden.

Alphalyse investerer hele tiden i forskning og udvikling af nye metoder, samt formår straks at omsætte resultaterne til salgsbare analyseservices. Denne strategi kræver store investeringer i højt kvalificerede medarbejdere og højteknologiske instrumenter. Læs mere på www.alphalyse.com

Lejemålet består af en administrationsdel med kontorer, mødelokaler og kantinefaciliteter samt fire forskellige laboratorier, som er skarpt opdelt i forhold til blandt andet brandkrav, der er klarlagt af OBH Rådgivende Ingeniørers brandingeniør.

'I forbindelse med design og ombygning af lokaler til brug for vores firma, var det en fornøjelse at arbejde sammen med OBH.

Vi er endt med et perfekt resultat, hvor vores medarbejdere stortrives, og hvor vi kan vokse som firma. Vi glæder os til at være i de nye lokaler de næste mange år.' fortæller medstifter og CEO Thomas Kofoed, Alphalyse A/S

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: