fbpx
Image

Bassiner bygges bedst af specialister

Svømmebade er komplekse bygværker med unikke udfordringer.

Ekspertviden er en vigtig forudsætning for et godt resultat, når der skal renoveres eller bygges nye svømmehaller.

Der er ingen hurtige løsninger, når svømmefaciliteter viser tegn på slid og nedbrydning. Betonkonstruktioner kan blive ustabile med tiden, hvis der opstår rustskader i armeringsjernene i bassin- eller dækkonstruktioner, forårsaget af klorider. Vi er specialister i vandtætte membranteknologier og katodisk beskyttelse. Klimaskærmen skal være særligt robust for ikke at tæres af fugt, ligesom der er store krav til ventilation og vandbehandlingsanlæg.

Strategisk rådgivning og driftsplanlægning.

Vi rådgiver om renovering, modernisering og nybyggeri med udgangspunkt i totaløkonomiske beregninger, der sikrer bæredygtighed med en lang levetid og en optimeret drift.

OBH Rådgivende Ingeniører varetager bygherretilsyn eller projektledelse under byggeriets udførelse for at sikre kvaliteten gennem proaktiv risikohåndtering og styring af tid og økonomi.

Bygherre kan trygt springe ud på det dybe vand sammen med os. Vi har samlet erfaring i lange baner og lune bade fra flere end 100 forskellige projekter med anlæg af svømmebade til motion og elitesport, genoptræning, skoleundervisning og leg med de mindste. Vi kan give opgaverne den opmærksomhed, de fortjener som en fleksibel, konstruktiv og teknisk kritisk samarbejdspartner.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: