fbpx
Image

God byggeledelse giver god kvalitet og godt arbejdsmiljø

Bevidst procesplanlægning er en forudsætning for færdigt byggeri til tiden

OBHs byggeledere styrer dit byggeri med et samtidigt fokus på tid, økonomi, risiko og kvalitet. Vores byggeledere er vant til at sparre med projekteringsledelsen om udarbejdelse af et bygbart projektmateriale, som forebygger fejl i udførelsen. Vi gransker beskrivelser og tilrettelægger arbejdsprocesser, så der ikke opstår tvivl blandt de udførende om, hvordan der skal bygges god kvalitet. Tidsplaner, økonomi og kvalitet sikres gennem god planlægning og styring af risiko.

Komplekse byggeprojekter fortjener kompetent styring fra start. OBH’s byggeledere er gode til at etablere et konstruktivt samarbejde og skarpe til at forebygge konflikter gennem god kommunikation og afstemning af regler og forventninger på byggepladsen. Opstår en konflikt, er vi også gode til at løse situationen, ved at inddrage de berørte parter proaktivt og høre, hvad det handler om.

Overblik og status

Det er afgørende for at skabe det rette flow i udførelsen af byggeriet, at byggepladsen indrettes, så sikkerhed og sundhed er i orden og materialeleverancer koordineres uden spildtid. Vores byggeledere skaber et godt arbejdsklima på byggepladsen, afholder byggemøder, søger for den nødvendige dokumentation og sikrer, at der er skabes værdi for alle udbetalinger. Det gør vi med præcise statusopgørelser, så det hele tiden er tydeligt, at det er den aftalte kvalitet, der leveres for pengene. Vores byggeledere samarbejder tæt med tilsynet om at skabe et færdigt byggeri uden fejl og mangler.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: