fbpx
Image

Teknikken i byggeriet skal fungere optimalt

Commissioning-processen skaber korrekt proportionering og optimal drift af de tekniske installationer

Jo mere teknik, der bygges ind i vores bygninger, jo større bliver behovet for commissioning. De tekniske installationer skal spille sammen, så der f.eks. ikke automatisk skrues op for varmen, når ventilationen starter, og positivpumper ikke kører for lukkede ventiler og skaber overophedning.

Begrebet commissioning stammer fra skibsindustrien, hvor nye skibe først sættes i søen, når alt er funktionstestet og driftspersonalet er instrueret i at betjene maskinerne.

OBH Rådgivende Ingeniører varetager commissioning-processer, der sikrer teknisk kvalitet og rentabilitet i nybyggeri eller renoveringer. Vi inddrager driftspersonalet i planlægning og udførelse, så bygningens energiforbrug optimeres og personalet er klar til at overtage betjeningen straks efter aflevering af de avancerede tekniske systemer.

Bedre indeklima

Commissioning er en proces, der indgår i alle moderne byggerier. Når der opstår problemer med teknik og komfort, er det ofte fordi commissioning ikke er indtænkt i planlægningen fra starten af projektet. OBH’s specialister igangsætter commissioning tidligt i processen og afslutter med en funktionskontrol, -test og instruktion inden aflevering.

OBH gennemfører commissioning, som en integreret proces i alle projekter, uanset om vi er valgt som totalrådgiver, fagansvarlig eller tredjepartskontrol på andres projekter. Processen tilrettelægges efter dialog med bygherre om tilpasning af processen til det konkrete projekt.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: