fbpx
Image

Faglig mangelgennemgang ved overtagelse af byggeri

Der kan spares store udgifter ved en faglig gennemgang af færdigt byggeri for at vurdere, hvor færdigt det egentligt er?

Det er nødvendigt at efterse om det byggeri, entreprenøren afleverer er frit for fejl og mangler, mens entreprenøren stadig stiller garanti for projektet. En faglig mangelgennemgang fjerner usikkerheder og giver tryghed og ro.

Mangelgennemgangen består af en visuel gennemgang af byggeriet, som typisk efterfølger en føraflevering, baseret på eksperters beskrivelser, af det kvalitetsniveau, byggearbejdet skal leve op til. Kvaliteten af f.eks. malerarbejde, indbygning af fast inventar eller fugning, klassificeres efter en omfattende tjekliste.

Mangelgennemgangen er en del af den afleveringsforretning, der finder sted, når bygningen bliver overdraget fra entreprenøren til bygherren og taget i brug eller når garantien skal nedskrives hhv. 1 og 5 år efter overdragelsen.

OBH Rådgivende Ingeniører er bygherres rådgiver ifm. mangelgennemgange for at sikre, at bygningen kan overtages uden utilsigtet ansvar for udbedringer af registrerede fejl og mangler.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: