fbpx
Image

Space Management - optimal arealanvendelse

Planlægning af kloge kvadratmeter minimerer spildplads.

Space Management starter med dataindsamling, brugerinddragelse, og analyse af behov,
så disposition og indretning af byggeriet passer til anvendelsen.

En bygnings fulde potentiale udnyttes bedst med en databaseret tilgang, som effektivt supplerer og underbygger intuitive ønsker om forandring. Beslutninger om transformation, ombygning eller flytning kan træffes på et veloplyst grundlag med Space Management, og argumenterne for prioriteringer og valg af arealudnyttelse dokumenteres, så fortællingen om forandringen kan blive den rigtige og den gode historie.

Renovering eller nybyggeri giver den bedste balance mellem komfort, dialog, produktivitet, miljøhensyn og optimal styring af forbrug, drift og vedligehold, når alle parametre er i spil i planlægningen. Der skabes overblik over alle relevante aspekter, når vi faciliterer analysen af de eksisterende forhold, som sammenholdes med bygherre og brugeres ønsker og krav til fremtidens fysiske rammer.

Visualisering af data gør det lettere at prioritere og skitsere anvendelige løsninger. Vi beregner, hvordan alternative løsninger performer både socialt, teknisk, økonomisk og miljømæssigt. Det tegner sig tydeligt, hvilke løsninger, der er de mest optimale.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: