fbpx
Image

Det bedste byggeri er brugsvenligt byggeri

Vi hjælper med at sætte det bedste hold.

Det kan være svært at finde den entreprenør, der bedst kan bygge de nye projekter.

OBH Rådgivende Ingeniører er eksperter i udbudsstrategier, der tager højde for alle aspekter som pris, tid, kvalitet, risiko, arbejdsmiljø og jura ifm. beskrivelse og udsendelse af entrepriseudbud og kontrahering.

Offentlige projekter er underlagt flere lovkrav end private, og det er nødvendigt at kende kravene og vælge den rigtige strategi inden for lovens rammer og aktuelle markedspriser.

OBH Rådgivende Ingeniører er bygherres professionelle rådgiver med styr på det, der let kan blive glemt i processen. Vi undersøger kontinuerligt markedet og vurderer i forhold til opgavernes kompleksitet. Vi går grundigt til værks, når vi skal finde den entreprenør, der bedst matcher det konkrete projekt.

Afstemning af forventninger.

Vores specialister analyserer markedet med udgangspunkt i en dialog med bygherre om, de løsninger, der imødekommer konkrete behov for kompetencer og erfaring, alt efter projektets karakteristika.

Vi rådgiver på igangværende udbud, og udarbejder oplæg til aftaler. Vi foretager markedsundersøgelser for at finde en form, der kan få flere entreprenører til at byde på byggeopgaven.
Vi finder den rigtige pris for projektet og skaber de bedste rammer for realisering af nye byggeprojekter.

OBH Rådgivende Ingeniører har leveret professionel bygherrerådgivning siden 1965 og vi rådgiver om alle former for byggeprojekter i hele landet.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: