fbpx
Image

Marslev Børnehus

Integregring af børnehave til eksisterende skolebyggeri

Marslev Børnehus er en ny børnehave samt vuggestue i tilknytning til Marslevskole og SFO. Marslev Skole og Børnehus består af en folkeskole fra 0. – 6. kl. med ca. 150 elever, en mindre SFO med knap 60 børn og en børnehave med en gennemsnits normering på 60 børn. En såkaldt ”Landsbyordning”.

Klasselokaler, bibliotek og administrationslokaler er renoveret mens skole og SFO var i drift. Under udførsel var der fokus på at støjgener skulle begrænses mest muligt af hensyn til brugerne af skolen. Bl.a. blev særligt støjende aktiviteter i eksisterende bygninger udført uden for normal skoletid.

Det nye børnehus har nu to børnehavestuer, som rummer 48 børn, og har direkte forbindelse med skolebygningen. Der er etableret personale og administrationslokaler, samt aktivitetsrum og værksteder. Der er tænkt fleksibilitet ind i bygningen idet det er muligt at etablere yderligere fire vuggestuepladser mere i huset, hvis der tillægges areal til vuggestuebørnenes basisstue.

I de ombyggede lokaler på skolen, hvor den daværende administration var er der ombygget til klasselokale. Derudover blev administrationen for skole og børnehus sammenlagt i eksisterende klasselokaler, hvor det nye børnehus kobles på skolen.

Fakta om projektet

 Bygherre Kerteminde Kommune
 Periode 2016 - 2019
 Entrepriseform Fagentreprise
 Areal / Omfang 1.070 m2 
 Byggesum 12 mio. kr.
OBHs rolle Bygherrerådgiver og totalrådgiver
Image
Image

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: