fbpx

Energisyn kan vise vejen til store besparelser

Image

Energisyn kan vise vejen til store besparelser

I mange byggerier kan energiforholdene forbedres – og meget ofte med besparelser til følge.

Med et energisyn hos OBH-Gruppen får du en kortlægning af jeres virksomhed eller boligforeningens samlede energiforbrug. Der kan være mange økonomiske og miljørelaterede gevinster at hente ved et energisyn, da det giver et overblik over, hvor energien anvendes, og synliggør potentialet for energieffektivisering og rentable forslag til besparelser.

Gør en tvungen udgift til en klog investering

Hvert fjerde år skal store virksomheder som led i EU’s klimaplan foretage et energisyn, der har til formål at nedbringe CO2-udledningen. Men der er flere tilgangsvinkler til at løse den opgave, man kan leve op til minimumskrav, eller man kan sørge for at gøre en bunden opgave til en strategisk grøn investering. Vi foretrækker den sidste mulighed.

Når vi laver et energisyn, tager vi altid afsæt i dialog med ejere, administratorer og brugere. Konkrete ønsker og forhold af aftalte fokusområder, indarbejdes ved udarbejdelse af en specifik energihandlingsplan. En tæt dialog er helt afgørende for en langsigtet og omkostningseffektiv kortlægning af potentialet for energieffektivisering.

Frem for alene at have fokus på det akutte behov for udbedringer er det ofte mere fordelagtigt at anlægge et bredere perspektiv, se lidt længere frem i tiden og få udarbejdet en samlet helhedsplan.

Med vores energisyn får du:

  • Grundig gennemgang af jeres maskiner, processer og udstyr.
  • Overblik over energiforbruget.
  • En konkret handlingsplan, der afdækker projekter, hvor der kan spares energi og opnås en grønnere profil.
  • Dokumentering af jeres indsats.
  • Evt. hjælp til implementering af projekterne.

Få mere ud af jeres energisyn

Flere virksomheder vælger at kombinere energisynet med andre former for energirådgivning.
Når vores rådgivere alligevel er i bygningen, kan de med fordel udføre andre analyser og opgaver som for eksempel at indregulere varme- og ventilationsanlæg eller vurdere mulighederne for grøn omstilling.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: