fbpx

Tag eksperten med på råd, når du skal:

  • bygge om eller bygge til
  • bygge nyt hus
  • spare på energien
  • klimatilpasse bolig
  • have inspiration
  • have hjælpe til dit indeklima

Vi hjælper dig med at komme godt fra start

Din bolig er en stor del af dit liv, og det er vigtigt at du får det bedste ud af den. Derfor skal du have en rådgiver, som er på din side, når du skal forandre eller skifte din bolig. Vi leverer rådgivning. Vi skal ikke sælge hverken byggematerialer eller håndværk, så vores eneste interesse er at sørge for at du kommer sikkert og rigtigt i mål med dine boligdrømme.

Som kunde i Danske Bank har du mulighed for en gratis og uforpligtende telefonsamtale med en professionel rådgiver fra ”OBH Bolig- & Energirådgivning”. Derudover får du rabat på en række rådgivningsydelser fra OBH indenfor bolig- og energiforbedringer.

Få en uforpligtigende snak med en rådgiver før du går i gang

 

Bliv ringet op af en rådgiver

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Aflevering

Når du skal bygge nyt hus

Det er spændende at bygge nyt, men der er meget man skal være opmærksom på undervejs.

Vi kan bl.a. hjælpe med byggetilladelser og være med til at sikre at alle aftaler er i orden, at tidsplanerne overholdes og at der holdes eftersyn ved de kritiske faser i undervejs.

Få en byggerådgiver med fra starten
og slip for bekymringer.

Aflevering

Når du skal bygge om eller bygge til

Få hjælp til at finde ud af hvad der kan lade sig gøre, og hvordan det bedst gribes an.

Vi tilpasser vores rådgivning til dine behov, og kan hjælpe med regler og godkendelser, kontrakter, tidsplaner, alt det byggetekniske og tilsyn undervejs, så du kommer sikkert i mål med dit projekt.

Få ro i maven med en
byggerådgiver ved din side.

Aflevering

Når du skal klimatilpasse

Er du usikker på, om din bolig er klar til klimaforandringer?

Vi gennemgår din ejendom og giver dig en vurdering af i hvor høj grad din bolig er klimatilpasset, og kommer med anbefalinger til, hvad du kan gøre, for at undgå eventuelle problemer.

Klimascreening giver overblik
over om din bolig er klimatilpasset.

Aflevering

Når du vil spare på energien

Der er mange gevinster ved at gøre det rigtig, når man skal energirenovere. Der er selvfølgelig penge at spare, men også mulighed for at forbedre indeklimaet og få en bedre komfort i din bolig.

Med udgangspunkt i dine ønsker og vores energiberegning, foreslår vi den optimale løsning i forhold til økonomi, komfort og evt. tilskudsmuligheder.

Du får den optimale løsning
med en energirådgiver.

Aflevering

Når du vil inspireres

Vi giver dig et frisk blik på mulighederne i din bolig. Du drømmer måske om nyt køkken, bad eller et nyt tag. Det kan være svært at overskue hvad der bedst kan betale sig og i hvilken række­følge.

Vi lytter til dine ønsker og gennemgår din bolig, og så hjælper vi med at priori­tere dine muligheder og lægge en plan, så du har et godt udgangspunkt for at komme videre.

Vi hjælper dig med at se muligheder.

Aflevering

Når dit indeklima er dårligt

Din bolig skal være et rart og sundt sted at være, men mange oplever problemer med skimmelsvamp, fugt, generende støj eller dårlig akustik. Vi nøjes ikke med at afhjælpe symptomerne, vi finder årsagen til problemerne, og rådgiver om hvordan de skal løses og undgås fremover.

Vi finder årsagen og hjælper med løsningen.

Bliv ringet op af en rådgiver - spinner

Fortæl os hvad vi kan hjælpe dig med? Så kontakter vi dig.

Der skal vælges én mulighed.

Hvornår passer det dig bedst at vi ringer?


Samtykke til udveksling af oplysninger mellem OBH Ingeniørservice A/S og Danske Bank A/S.

Jeg giver samtykke til, at OBH Ingeniørservice (”OBH”) må videregive mine kontaktoplysninger, herunder navn, adresse, telefonnummer og e-mail samt OBH sagsnummer til Danske Bank, og må give Danske Bank besked om den løbende status for de ydelser, som jeg har modtaget fra OBH, herunder status på udarbejdelse af rapporter eller status på rådgivning fra OBH, samt en kopi af en evt. rapport eller udtalelse udarbejdet af OBH. Danske Bank kan bruge oplysningerne til rådgivning og til at kontakte mig på telefon eller e-mail vedrørende finansiering af mine bolig- og energiforbedringer samt til at evaluere bankens aftale med OBH.
Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke ved at kontakte Danske Bank eller OBH.

Du kan læse mere om hvordan OBH og Danske Bank behandler dine oplysninger her: danskebank.dk/privat/gdpr/dk og OBH privatlivspolitik

Det siger vores kunder:

Du kan altid rette og slette dine oplysninger

Du kan altid få at vide hvilke oplysninger, vi har registreret om dig, og du kan også få rettet eller slettet oplysningerne. På danskebank.dk/privat/gdpr/dk og OBH privatlivspolitik kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger og dine rettigheder.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: