fbpx
Image

En drifts- og vedligeholdelsesplan giver dig økonomisk overblik over dine ejendomme

Drifts- og vedligeholdelsesplanen er et økonomisk styringsredskab, som sikrer din bygnings stand langt ud i fremtiden.

Det kan være en udfordring at overskue de økonomiske perspektiver, når du skal vedligeholde andelsejendomme, udlejningskomplekser eller kontor- og erhvervsejendomme. Dertil kommer så hele bæredygtighedperspektivet, som også bør tænkes med i planen. 

Med en drifts- og vedligeholdelsesplan får du et overblik over, hvordan du skal prioritere dit renoveringsarbejde i helt op til 30 år ude i fremtiden. En plan for din renovering kan være essentiel for din bygnings kvalitet og har en præventiv effekt, så du slipper for ubehagelige overraskelser.

Drifts- og vedligeholdelsesrapporten er et styringsredskab for den økonomiske planlægning, og prioritering af vedligeholdelse på både kort og langt sigt.

En uvildig vurdering

Efter gennemgangen af bygningen udmunder arbejdet i en rapport, som rummer en udførlig beskrivelse af de nødvendige tiltag for at sikre bygningens stand. Rapporten inkluderer også billeder af de observerede fejl og mangler samt vejledninger til udbedringen, som kan benyttes i forbindelse med indhentning af tilbud fra håndværkere.

Vores uvildige eksperter kan med stor præcision vurdere, hvilke projekter, du skal prioritere i din bygning. Vi gennemgår bygningen fra top til tå og gennemgår også eventuelle serviceaftaler på bygningens ventilation- og varmesystemer. Vi anbefaler en opdatering af planen minimum hvert femte år.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: