fbpx
Image

Et energiklasseløft viser vejen til energioptimering

Hvis du vil hæve dit energimærke til en specifik karakter, kan et "energiklasseløft" være løsningen.

Du kan øge både værdi, lejepris og besparelser på finansiering og energiregningen, hvis du målrettet går efter, at din bygning opnår en specifik karakter på energiskalaen. Med et energiklasseløft kan du afprøve forskellige muligheder med energiberegningerne, så du opnår det ønskede energimærke, når du renoverer din bygning.

Et energiklasseløft anskueliggør, hvad der skal til for at opnå dit mål på energiskalaen. På baggrund af energimærkningsprocessen er det nemlig muligt at skabe en detaljeret oversigt over, hvad du skal sætte i gang for at opnå et bedre energimærke.

Der er store muligheder for gevinst ved et energiklasseløft. Som boligforening eller privat udlejer kan man eksempelvis hæve lejen ved at opnå en bedre energiklasse i forhold til §19 stk. 2 forbedringer (tidligere §5 stk. 2).

Men et energiklasseløft beror altid på en individuel vurdering af bygningen, da der kan være stor forskel på mulighederne fra bygning til bygning. Rådgivningen afhænger i høj grad af dine specifikke ønsker. Hvis du eksempelvis vil fokusere på optimering af vinduer, døre eller belysning, kan energiklasseløftet baseres på disse kriterier.

Vi  har fokus på dialog og vi er opmærksomme på dine ønsker. Vores eksperter er nogle af de fremmeste på feltet og vil gøre deres ypperste for at oplyse din vej til den ønskede energioptimering.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: