fbpx
Image

Lovpligtigt energimærke til store ejendomme, flerfamiliehuse og erhvervs-/offentlige ejendomme

Vi er blandt Danmarks førende leverandører af energimærker til store bygninger

OBH Rådgivende Ingeniører råder over erfarne energikonsulenter i hele landet, og har ekspertisen til energimærkning af alle former for bygninger - både nye og gamle ejendomme. 

Vi leverer en ensartet høj kvalitet hver gang, og vi har størrelsen til at håndtere meget store ejendomsporteføljer. 

Energimærkning af store bygninger kan spare din bundlinje og din klimakonto

Vil du sælge eller udleje store bygninger såsom flerfamiliehuse, lejlighedskomplekser eller erhvervsbygninger, er det lovpligtigt at kunne fremvise en gyldig energimærkning af bygningen.

Energimærket er også et godt udgangspunkt for at lave en vedligeholdelsesplan og planlægge energirenovering, som tager udgangspunkt i energibesparelser. En forbedring af energimærke kan i visse tilfælde give adgang til grøn finansiering.

Med en energimærkning af store bygninger og erhvervsbygninger får du en grundig gennemgang af driften af bygningen, bygningens teknik samt bygningens isoleringsmæssige forhold.

Gennemgangen afsluttes med en energimærkningsrapport, som anskueliggør besparelsespotentialet på bygningens varme- og elregning og giver bygningen en karakter fra A til G. Rapporten fungerer også som dokumentation for myndighederne og danner et optimalt tillidsgrundlag for eventuelle købere.

Få ekstra registreringer og analysér datagrundlaget på egen hånd

Hvis du har specifikke ønsker til at forbedre energiforbruget, tilbyder vi at levere datagrundlaget for vores vurdering af energimærkningen. På den måde er det muligt at isolere effekten af forskellige faktorer, så du eksempelvis kan udregne den isolerede effekt af udskiftning af vinduer eller døre.

Vi kan ligeledes supplere med ekstra registreringer i forbindelse med energimærkningen, som eksempelvis udvidet kortlægning af de tekniske installationer.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

FAKTA OM ENERGIMÆRKNING

 

Det er lovpligtigt at energimærke bygninger.

Energimærket har en gyldighed på 10 år.

Der er krav om gyldigt energimærke ved:

  • Salg eller udleje
  • Nybyggeri
  • Offentlige bygninger over 250 m2
OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: