fbpx
Image

Find besparelser i store bygninger eller erhvervsbygninger med en energimærkning

Energimærkning af store bygninger kan spare din bundlinje og din klimakonto.

Vil du sælge eller udleje store bygninger såsom flerfamiliehuse, lejlighedskomplekser eller erhvervsbygninger, er det lovpligtigt at kunne fremvise en gyldig energimærkning af bygningen.

Med en energimærkning af store bygninger og erhvervsbygninger får du en grundig gennemgang af driften af bygningen, bygningens teknik samt bygningens isoleringsmæssige forhold.

Gennemgangen afsluttes med en energimærkningsrapport, som anskueliggør besparelsespotentialet på bygningens varme- og elregning og giver bygningen en karakter fra A til G. Rapporten fungerer også som dokumentation for myndighederne og danner et optimalt tillidsgrundlag for eventuelle købere.

OBH Rådgivende Ingeniører råder over erfarne energikonsulenter til alle typer bygninger og har ekspertisen til energimærkning af alle former for bygninger.

Analysér datagrundlaget på egen hånd

Hvis du har specifikke ønsker til at forbedre energiforbruget, tilbyder vi at levere datagrundlaget for vores vurdering af energimærkningen. På den måde er det muligt at isolere effekten af forskellige faktorer, så du eksempelvis kan udregne den isolerede effekt af udskiftning af vinduer eller døre.

Vi kan ligeledes supplere med ekstra registreringer i forbindelse med energimærkningen, som eksempelvis udvidet kortlægning af de tekniske installationer.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: