fbpx
Image

Certificeret brandrådgivning til bygninger i alle brandklasser

Vi tilbyder brandrådgivning med holistisk fokus på sikring af personer, værdier og bygninger i sin helhed.

Vi udfører Brandsikring af nye moderne byggerier samt ældre eksisterende bygninger, som udgør en del af vores danske kulturarv. Brandsikringen sker med øje for byggeriets aktører hvor tilpassede løsninger til såvel simple som komplekse bygningsforhold sikres gennem vores brandgiveres alsidige og ”skarpe” tilgang.

Bred kompetenceprofil

Vi har en bred kompetenceprofil og lang erfaring med brandrådgivning og dokumentation af brandmæssige forudsætning såvel som projektering og myndighedsbehandling.

Når du vælger os til at udføre brandteknisk dokumentation til dit næste byggeprojekt, får du en brandrådgiver som naturligvis sikrer et byggeri der lever op til lovmæssige krav såvel som sikrer en brandsikring med udgangspunkt i en holistisk tilgang til bygningens og denne tilblivelse og efterfølgende anvendelse.

Projektspecifik tilgang til brandrådgivning

Brandsikringen sker igennem en projektspecifik tilgang hvor der anvendes en kombination af pragmatiske tilgange, præ-accepterede løsninger og moderne simuleringsværktøjer til eftervisning af et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau for personer, værdier som bygninger.

Vores brandrådgivere er uddannede til anvendelse af relevante metoder til eftervisning af brandsikringen herunder eksempelvis nyeste og anerkendte computerbaserede værktøjer til eftervisning af brand- og røgspredning (FDS udviklet af NIST, National Institute of Standards and Technologies, U.S. Department of Commerce, USA) samt personers evakuering (Pathfinder udviklet af NIST).

Brandsikring i hele bygningens levetid

OBH Rådgivende ingeniører udfører certificeret brandrådgivning i forbindelse med bygningers tilblivelse eller ombygning/anvendelsesændring, og gennem hele bygningens levetid kan OBH Brandinspektion levere påkrævede autoriserede inspektioner af de brandteknisk installationer.

Herved sikrer vi en bygning, som ved tilblivelse og gennem hele bygningens levetid har optimale vilkår for anvendelse, integration og sikkerhed.

Image

Erfaring med alle bygningstyper

Vi har erfaring med et bred udsnit af byggerier indenfor offentlige og kommercielle bygninger som eksempelvis moderne Ikea varehuse, Odense Congrescenter, OB (Odense Boldklub), PFA boligbyggerier, Taulov Dryport logistikcenter, fredede og bevaringsværdige bygninger i nogle af Danmarks ældste byer.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: