fbpx
Image

Bygningsautomatik og CTS-anlæg forbedrer jeres indeklima og forbereder jer til den grønne omstilling

Uanset bygningens størrelse kan vi designe bygningsautomation og -styring, så det opfylder jeres krav til funktionalitet, indeklima og bidrager til den grønne omstilling.

De fysiske omgivelser påvirker vores humør, kreativitet, tankegang og måden, vi arbejder på. Kontorbyggeri er med andre ord mere end bare mursten og vedrører mange andre forhold, som forbedrer menneskers produktivitet og nytænkning.

Derfor kan et CTS-anlæg være værdifuldt. CTS står for Central Tilstandskontrol og Styring. Det betyder, at du kan kontrollere og overvåge lys, varme, vand og ventilation i et fælles system. Således opnår du den optimale drift og brug af bygningen.

Bygningsautomatik er også et led i virksomhedens grønne omstilling

Et CTS-anlæg er også en investering i et mere bæredygtigt byggeri, der gør det muligt at bruger færre ressourcer i driften. For virksomheder, entreprenører og bygningsejere med grønne ambitioner er det oplagt at arbejde med intelligent bygningsautomatik, for her er der masser af besparelser at hente.

CTS-systemet er designet til at give brugeren en let, overskuelig og effektiv adgang til at betjene, overvåge og optimere driften i hele bygningens levetid.

Vi arbejder hele tiden på at forny og forbedre mulighederne med CTS, så bygningsejere kan opnå større besparelser og bedre resultater i arbejdet med bygningsautomatik.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: