fbpx
Image

Få værdifuld rådgivning om VVS og ventilation

Vi hjælper dig med at opnå de mest fornuftige og innovative løsninger inden for energirigtig VVS og ventilation.

Vi har mange års erfaring med VVS- og ventilation - lige fra små byggerier til store installationstunge projekter. Vi rådgiver og projekterer VVS-anlæg/-installationer fra idé og oplæg til endelig dokumentation, udførelsestegninger og idriftsættelse.

Når vi inddrages som en aktiv sparringspartner helt fra den indledende designfase, kan vi foreslå alternative løsninger baseret på teknisk indsigt. Vi har konstant fokus på projektets bygbarhed – både i forhold til udformning og til omkostninger.

Vores VVS- og energirådgivere har erfaring med alle typer af ventilation - varme, vand, køling og vedvarende energi og vi ved, hvordan de tekniske installationer skal arbejde sammen for at give det bedste miks af lavt energiforbrug, godt indeklima og pålidelig drift.

Energi-optimering

Vi gennemgår alle de dele af boligforeningen og virksomhedens VVS-anlæg/-installationer, der forbruger energi – og beregner omkostninger, besparelser og udarbejder forslag til mulige forbedringer, der kan minimere driftsomkostningerne.

Bæredygtige løsninger med fokus på et godt indeklima

Et godt indeklima er et spørgsmål om trivsel og sundhed. Mange nye huse bygges så højisolerede og tætte, at det er nødvendigt med mekanisk ventilation for at sikre tilstrækkelig udskiftning af luften.

Dårligt indeklima skaber ideelle livsvilkår for husstøvmider og danner grobund for råd, skimmelsvampe og andre mikroorganismer. Til skade for helbredet og boligen. Et ventilationsanlæg skifter løbende den brugte og dårlige luft ud med frisk, opvarmet luft.

Med stigende krav til energi, indeklima og arkitektur i nye bygninger stiger kravene til ingeniørens viden om nye teknologier, innovation og kreativitet. Uanset bygningens størrelse kan vi skræddersy en løsning, der opfylder jeres krav til funktionalitet, indeklima og bidrager til den grønne omstilling.

Indeklimasimulering sikrer korrekt planlægning af byggeriet

Vi udfører indeklimasimuleringer, hvor vi beregner indeklimaforholdene i relation til daglysforhold, varmetab og varmetilførsel samt energiforbruget. Vi har både mulighed for at simulere indeklimaforholdene for hele dit byggeri og enkelte rum.

Med en indeklimasimulering sikrer vi korrekt planlægning af byggeriet og kan afdække behov for solafskærmning, køleanlæg med videre. Det har også den fordel, at du undgår unødvendige dyre foranstaltninger for forbedringer af indeklimaet.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: