fbpx
Image

Professionel projektering af dit byggeri fanger fejl

Går du med byggetanker? En professionel og grundig projektering af dit byggeri giver den bedste og mest effektive byggeproces.

Siden 1965 har OBH Rådgivende Ingeniører projekteret bygninger og lavet udbud med vægt på planlægning, udformning, analyse og drift af byggerier i Danmark.

Vi kan hjælpe dig med bygherrerådgivning og være din rådgivende ingeniør. Vi tilbyder stærke kompetencer inden for alle primære ingeniørdiscipliner på bygge- og renoveringsprojekter, og derfor kan du med os nøjes med én samarbejdspartner fra start til slut.

3D-projektering minimerer fejl

Vi benytter os af den nyeste digitale teknologi inden for bygningsprojektering, BIM. Bygnings Informations Modellering er en integreret metode til at digitalisere byggeprocessen.

Helt lavpraktisk betyder det, at vi tegner huset digitalt og i 3D, før vi påbegynder byggeriet. Programmet kan beregne om bygningsplanen er holdbar, lønsom og optimal. Værktøjet gør det muligt at minimere fejl igennem hele byggeriets livscyklus - fra ide til nedrivning. Desuden sikrer metoden effektiv og hurtig deling af data og kommunikation mellem de involverede parter i projekteringen.

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeri.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: