fbpx
Image

Struktureret projektledelse sikrer et godt samarbejde

God projektledelse sikrer et omkostningseffektivt byggeri.

Når du trykker på knappen og sætter gang i et byggeri, opstår automatisk et behov for struktur, koordinering og kommunikation. Når mange mennesker skal arbejde sammen mod et fælles mål, er det vigtigt, at en projektleder rummer alle disse kompetencer.

Projektlederen er din vej til kommunikation på tværs af afdelinger i huset – uanset om du skal tale med en brandrådgiver eller en VVS-ingeniør . På den måde har dine projektledere hånd i hanke med alle relevante projekter og fagingeniører i huset og sikrer samarbejde på tværs.

Projektlederen er med i processen helt fra starten og skaber styring på projekterne. Det sikrer, at alle aspekter af byggeriet bliver sat i værk på de rigtige tidspunkter, at eksterne partnere inddrages og at udveksling af materialer og informationer sker løbende. På den måde optimeres processen, hvilket skaber omkostningseffektivitet for bygherren.

Hvis du ønsker det, kan vi også varetage projekteringsledelsen og være den bærende kraft i forbindelse med opsætning af møder, koordinering i forhold til medprojekterende samt varetage dialogen med myndighederne.

Erfaring i projektledelse giver tryghed

Vi har igennem mange år oparbejdet en stor erfaring med projektledelse, og vi arbejder løbende på at optimere vores processer. Vi sikrer vores kunder tryghed med erfarne projektledere i hele udførelsesperioden og entydig, præcis kommunikation, der optimerer projektet til fordel for alle involverede.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: