fbpx
Image

En bæredygtig renovering fremtidssikrer din bygning

Vi er sparringspartneren, der sikrer helhedsorienterede, bæredygtige løsninger med optimalt samspil mellem teknik, æstetik, funktion, miljø og økonomi.

En stor ombygning eller gennemgribende renovering af en ejendom rummer ganske mange udfordringer og tvivlsspørgsmål. Hvilke krav er der til byggetilladelse? I hvilken rækkefølge skal håndværkerne gå i gang?

Du kan sparre med os hele vejen gennem renoveringsprojektet. Vi sikrer, at de rigtige byggetekniske løsninger vælges, og det udførte arbejde opfylder gældende krav og anvisninger mm. Vi kan også tilpasse en løsning, hvor vi fører tilsyn med de kritiske punkter i byggeriet og sikrer den byggetekniske kvalitet.

Vi udfører renoveringsprojekter inden for alle bygningskategorier fra boliger, erhverv, institutioner, idrætsfaciliteter til historiske og fredede bygninger. Det kan være alt fra udskiftning af tag og vinduer til en totalrenovering.

Bæredygtig renovering og ombygning af enhver art og størrelse.

Det kan være mere fordelagtigt at renovere et byggeri end at rive ned og bygge nyt. Når vi renoverer, tager vi altid afsæt i de kvaliteter og potentialer, det enkelte sted rummer. Og det er vigtigt for os, at vi løser dine specifikke behov.

En tæt dialog og en fælles vision for renoveringen er afgørende for en langsigtet og omkostningseffektiv kortlægning af renoveringsbehovet. Frem for alene at have fokus på det akutte behov for udbedringer er det ofte mere fordelagtigt at anlægge et bredere perspektiv, se lidt længere frem i tiden og få udarbejdet en samlet helhedsplan. Vi stræber efter, at resultatet af vores rådgivning er helhedsorienterede, bæredygtige løsninger, som giver markant forbedrede rammer for brugerne.

Få energisynderne frem i lyset med en energiscreening

Mange virksomheder har godt styr på, hvor de kan optimere, men mangler ofte uvildig hjælp og kyndig vejledning til at komme i gang. Vi hjælper din virksomhed med specialistviden og det energimæssige overblik over relevante indsatsområder samt vejledning om tilskud til energiforbedringer.

En energiscreening afslører ofte stort besparelsespotentiale. Lad os hjælpe dig godt i gang. Kontakt vores energirådgivere til en snak om, hvordan du undgår at spilde unødig energi og ressourcer.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: