fbpx
Image

En arbejdsmiljørådgiver giver tryghed på arbejdspladsen

En grundig gennemgang af arbejdspladsen kan være guld værd for dig og dine medarbejdere.

Du kan vælge at bruge en arbejdsmiljørådgiver, når du ønsker at sikre, at din virksomhed lever op til arbejdsmiljøloven, eller hvis din virksomhed har fået et påbud fra Arbejdstilsynet.

Måske arbejder din virksomhed med materialer med risiko for eksplosionsfare. Måske behøver jeres snedkerværksted mere udsugning eller en ventilator. Alt dette og mere til kan en autoriseret arbejdsmiljørådgiver gøre dig opmærksom på.

En arbejdsmiljørådgiver kan undersøge virksomhedens nuværende situation og forudsige, hvor virksomheden står, når opgaven er løst. Arbejdsmiljørådgiveren kommer også med forslag til løsninger, der kan sikre, at det ønskede mål bliver nået baseret på evidensbaseret viden.

Løser og forebygger

Når du benytter en arbejdsmiljørådgiver fra OBH-Gruppen, får du konkrete løsninger på jeres arbejdsmiljøproblem og forebygger, at problemet opstår igen. I tæt samarbejde med dig tilpasser vi rådgivningen, så du får mest mulig værdi ud af samarbejdet.

Til sidst udarbejder vi en redegørelse, som kan bruges som dokumentation for arbejdstilsynet.

OBH-Gruppen er autoriseret arbejdsmiljørådgiver af Arbejdstilsynet med et stærkt fokus på sundhedsfremme på arbejdspladsen. Vi tilbyder specialviden og professionelle helhedsløsninger i vores rådgivning, der er kendetegnet ved høj faglig kompetence. Det er din garanti for, at de løsninger, vi rådgiver om, lever op til kravene i arbejdsmiljølovgivningen.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: