fbpx
Image

Få styr på trænedbrydende svampe og insekter

Svampe- og insektangreb kan være ødelæggende for din bygning. Artsbestemmelse og nedbrydningskarakteristik er afgørende for behandlingen, og om forsikringen dækker.

Både svampe og insekter kan påføre en bygning alvorlige skader, men med en fokuseret indsats kan du minimere udgifterne.

Har du mistanke om trænedbrydende svampe eller insekter i din bygning, kan du få lavet en undersøgelse, der danner grundlag for en renoveringsstrategi, som tilpasses helhedsplanerne for bygningen.

Undersøgelsen hjælper også med at fastslå, hvorvidt dit forsikringsselskab dækker skaden helt eller delvist. Nogle skader fra svampe og insekter kategoriseres nemlig som almindeligt vedligehold, mens andre, der angriber mere pludseligt og forvolder hurtige omfattende skader, ofte er en forsikringsbegivenhed.

Insekter eller svamp?

Forsikringen stiller krav om en professionel vurdering og laboratorieanalyse af prøver udtaget fra angrebet. Derfor er det afgørende, at den undersøgende konsulent har et solidt kendskab til bygningssammensætning, bygningsfysik og biologi i bygninger for at behandle angrebet korrekt.

OBH Rådgivende Ingeniører råder over et erfarent team af bygningskyndige medarbejdere med speciale i netop bygningsfysik og biologiske nedbrydninger i bygninger. OBH-Gruppen arbejder tværfagligt og har eget laboratorium samt et hold af dygtige biologer til laboratoriebestemmelse af svampe og insekter.

På den måde kan vi afdække, om angrebet skyldes eksempelvis ægte hussvamp, hvid tømmersvamp eller insekter som husbuk, borebiller eller myrer – og om forsikringen dækker.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: