fbpx
Image

Langeskov Skole

En renovering der skaber et sundt og sikkert skole- og arbejdsmiljø

Målet ved renoveringen af skolen var at skabe et sundt skole- og arbejdsmiljø, der understøtter børns læring og udvikling generelt med fokus på moderne teknologi, og som skaber øget trivsel for medarbejderne på skolen.

En del af Langeskov Skoles identitet, er den store fokus på moderne teknologi, hvorfor vi har fokuseret meget på moderne teknologier, både i udformningen af undervisningslokalerne og i driften af bygningen.

Renovering og indretning af faglokaler

Indretning og placering af lokaler sker i tæt dialog med brugergruppe fra skolen, så indretningen bedst opfylder skolens behov. Den øvrige del af skolen var i drift under hele renoveringen, hvilket ligeledes krævede et tæt samarbejde med brugergruppen for at mindske gener og planlægge arbejder.

Der er indrettet faglokaler i kælderen, herunder musik og sløjd, hvor der er stillet ekstra strenge krav ti lydforhold (max. Ln,w 53 dB). For at opnå en luft-lydisolation på min. 65 dB er musiklokalerne opbygges som ”rum i rum”, hvor det indre rum er opbygget fritstående på svømmende gulv, og med 3 lag gips på vægge og loft. Derudover er der bl.a. etableret undervisningskøkken med flere køkkenstationer og moderne fysiklokale med individuel udluftning ved hver elevstation. I hele den renoverede flløj er der etableret ny ventilation.

Vi har projekteret et fuldt dækkende ABA-anlæg og ABDL-anlæg og i alle rum er der installeret ABA-røgmeldere samt alarmgivere. Der er lavet AIA anlæg, der er fuldt integreret med det eksisterende anlæg.

Skolens anlægseffektivitet, herunder produktions-, distributions-, styrings- og reguleringseffektivitet er vurderet nøje. CTS-anlæg er etableret til styring, regulering og overvågning og af varme- og ventilationsanlægget.

Fakta om projektet

 Bygherre Kerteminde Kommune 
 Periode 2017-2019
 Entrepriseform Fagentrepriser 
 Areal / Omfang 4.000 m2 
 Byggesum 35 mio. kr.
OBHs rolle Totalrådgiver

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: