fbpx
Image

Byggerådgiver til dig, der skal bygge til

Professionel rådgivning til en tryg byggeproces

Vi har erfaring med tilbygninger og håndterer alle faser og leverancer med sikker hånd når du skal bygge til. Vi hjælper dig sikkert igennem processen.

En komplet pakke til dig, der skal bygge til.

Vi har samlet en pakke med den rådgivning, som du typisk skal bruge når du skal bygge til dit enfamiliehus. Alle projekter er forskellige, så du har selvfølgelig mulighed for at vælge til og fra eller tilføje ekstra rådgivning i samarbejde med vores ingeniør, og få et tilbud på en løsning, som passer til dit projekt.

Pakkepris kr. 39.990,-

Det er med i pakken:

Opstartsmøde

Gennemgang af dine boligdrømme

Vi gennemgår dine ønsker sammen med dig på stedet, og udarbejder overordnede skitser og indledende byggeprogram. Forud for mødet er du afklaret omkring størrelse og form for tilbygningen, og har indledt en forhåndsdialog med kommunen.

Opstartsmøde

Skitseprojekt

Vi mødes hos dig, og giver bistand til valg af løsninger og udarbejder et overordnet program. Efter mødet fremsender vi de endelige skitser og ansøger om byggetilladelse hos kommunen.

Opstartsmøde

Beskrivende tilbudsliste

Vi mødes og giver bistand til valg af løsninger og materialer. Efter mødet fremsender vi den beskrivende tilbudsliste og oplæg til en kontrakt som du kan bruge til at indhente tilbud.

Opstartsmøde

Kontrakt

Vi mødes med den udvalgte totalentreprenør og dig, og afklarer forventninger og indholdet af totalentreprisen. Efter mødet sikrer vi at kontrakten stemmer overens med det aftalte.

Opstartsmøde

Hotline til din rådgiver

Du kan kontakte din rådgiver med spørgsmål undervejs i byggeriet.

Download PDF med komplet beskrivelse af pakkens indhold

Har du brug for ekstra rådgivning?

Udover den rådgivning, som er med i pakken, kan du tilføje ekstra rådgivning. Vi anbefaler at du taler med os og får hjælp til at få den helt rigtige rådgivning, som passer til dit projekt.

Opstartsmøde

Forhåndsdialog med kommunen

Vi holder et møde med dig omkring dine ønsker og tanker til tilbygningen. Vi gransker lokalplanen, kontrollerer bebyggelsesprocent, tilbygningens placering på grunden samt øvrige forhold der kan have betydning for tilladelse til tilbygningen.
Herefter igangsættes en forhåndsdialog med kommunen der skal afdække om der kan gives en byggetilladelse til det ønskede – herefter er du klar og afstemt til at komme i gang.

kr. 7.990,-

Opstartsmøde

Tilsyn

Vi udfører ekstra byggetilsyn efter aftale og efter hvert tilsyn får du en rapport hvor evt. fejl og mangler er noteret.

kr. 4.990,-

Opstartsmøde

Gennemgang før aflevering

Vi foretager en gennemgang af byggeriet for fejl og mangler sammen med dig og dit byggefirma 14 dage før aflevering. Vi udarbejder en mangelliste, som sendes til byggefirmaet.

 

kr. 4.990,-

Opstartsmøde

Gennemgang ved aflevering

Vi gennemgår byggeriet og deltager i afleveringsforretningen med byggefirmaet. Umiddelbart før afleveringen finder sted med byggefirmaet, mødes vi og går huset igennem for fejl og mangler.

kr. 4.990,-

Opstartsmøde

Miljøkortlægning

Hvis dele af huset skal nedrives ved tilbygning kan det være en god idé at få undersøgt om der er farlige bygningsmaterialer at tage hensyn til inden du går i gang. Få hjælp af vores rådgiver til at finde ud af hvilke analyser, som er relevante for din bygning.

 fra kr. 680,-

 

Opstartsmøde

Energimærke

Få evt. udarbejdet et nyt energimærke inden ibrugtagning.

kr. 4.990,-

Opstartsmøde

Tæthedsprøve

Få udført en tæthedsprøve af den nye tilbygning, hvis det er et krav i henhold til byggetilladelsen.

kr. 4.990,-

Opstartsmøde

Visualisering af dine ønsker

Visualisering af én facade med eksempelvis nye døre- og vinduer + ændret overflade.

FRA kr. 4.990,-

Alle priser er inkl. moms. 

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: