fbpx

Søg uopfordret

OBH medarbejdere job fritl
I OBH Gruppen er vi altid på udkig efter dygtige medarbejdere der kan tilføre ny viden og bidrage til at udvikle vores virksomhed både fagligt og kollegialt.

LANDSDÆKKENDE
EKSPRESS AFHENTNING

Vi tilbyder afhenting af prøver til
OBH-Gruppens laboratorium

Bestil afhentning her

ekspresbiler

OBH-Gruppen A/S Rådgivende Ingeniører

- din foretrukne bygningsrådgiver!


Velkommen til vores rådgivning - vi er et landsdækkende rådgivende ingeniørfirma siden 1965

OBH-Gruppen A/S Rådgivende Ingeniører er en 100% dansk privatejet virksomhed, som leverer en bred vifte af ingeniørydelser med rådgivning og service til private, boligorganisationer, forsikringsselskaber, kommuner og regioner, erhverv og industri om arbejdsmiljø, byggeri, energi, huseftersyn, indeklima og miljø.

Bredden af fagkompetencer og specialer, som de 230 OBH-medarbejdere spænder over, gør os til en attraktiv samarbejdspartner og leverandør af ingeniørrådgivning. Vores værdigrundlag er, at vi vil være den foretrukne bygningsrådgiver, gennem vedvarende værdiskabelse.

Vores størrelse betyder, at vi er fleksible og kan give din opgave den opmærksomhed, den fortjener. Vi lægger stor vægt på at yde en kompetent og engageret teknisk ingeniørrådgivning, og det er vigtigt for os at være en både konstruktiv og kritisk teknisk samarbejds- og sparringspartner.

Kundeorientering står højt på dagsordenen, og vi ønsker at være den førende bygningsrådgiver i Danmark og at have de mest tilfredse kunder i branchen.

Kontakt OBH-Gruppen A/S Rådgivende ingeniører