fbpx
Image

Tilstandsrapporten sikrer dig, når du sælger din bolig

Når du skal sælge din bolig, er det en god ide at få lavet en tilstandsrapport, for den fritager dig for ansvar for skader på boligen 10 år frem i tiden.

Det er helt frivilligt, om du vil have lavet en tilstandsrapport. Alligevel vælger de fleste at få udarbejdet en, når de sælger deres bolig. Du skal nemlig være opmærksom på, at du er ansvarlig for fejl og mangler i op til 10 år efter, du har solgt din bolig. Det ansvar kan du kun blive fritaget fra, hvis du har en tilstandsrapport, en elinstallationsrapport og et tilbud på en ejerskifteforsikring, som de interesserede købere kan se, inden selve købskontrakten bliver underskrevet.

Få tjekket din boligs tilstand

Når du bestiller en tilstandsrapport hos os, gennemgår vores byggesagkyndige hele dit hus og noterer, hvis der er fejl og mangler. Det hele bliver samlet i en rapport, som du kan vise potentielle købere af din bolig.

Tilstandsrapporten er både din og købers garanti for, at der ikke er fejl på boligen, som I ikke kan se med det blotte øje. Den giver et overblik over boligens stand og minimerer antallet af ubekendte faktorer og styrker derfor også muligheden for, at I kan blive enige om en pris.

Du får tre rapporter med kun ét besøg

Vores bygningssagkyndige er certificerede til at lave alle tre rapporter, du har brug for. Nemlig tilstandsrapport, energimærkning og eleftersyn på ét og samme besøg. Du slipper altså for at koordinere mødetidspunkter med flere forskellige personer.

Du får en objektiv vurdering af din bolig

Vores bygningssagkyndige er hverken på sælgers eller købers side, men giver et helt neutralt og professionelt billede af din boligs tilstand.

Få et godt tilbud

Fortæl os evt. hvilken adresse, som skal besigtiges.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: