fbpx
Image

Opførelse af Kromagrafen - 10 etagers ejendom i Ørestaden

87 lejeboliger i en formfuldendt karré i 10 etager. Kromagergrafen er blandt andet karakteriseret med en profil, der udgøres af forskudte etager og trekantede altaner.

Bygningen er udformet som en vinklet længe med to udadvendte facader, der er optimalt orienteret i forhold til sollys og udsigtsforhold over Kalvebod Brygge. Øverst er der tre eksklusive pent-houselejligheder med egne store tagterrasser. Boligerne er opført i varierende størrelser fra 64-159 m² fordelt på 2-4 værelser.

Til projektet er der bl.a. leveret ydelser i forbindelse med funderingsprojekt og byggegrubeprojekt/grundvandssænkningsprojekt herunder nødvendige eftervisninger af bæreevner, stabilitet og tilladelser mv.

Vi har projekteret alle stålkonstruktioner herunder også udvekslingsbjælker i elementprojektet.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Image

Ydelser leveret til projektet

Vi har projekteret inden for følgende faggrene i projektet:

  • Konstruktioner
  • VVS-installationer
  • Ventilationsanlæg
  • El-installationer
  • Betonelementer (model 3R)
  • Akustik
  • Brandrådgivning.

 

Vi har haft ansvar for koordinering af kollisions- og konsistenskontrol på grundlag af de digitale fagmodeller. Dertil ansvar for lyd- og akustiske beregninger (herunder trafikstøj) med henblik på overholdelse af Bygningsreglementets krav, samt beregning af bygningens energibehov.

Vi har leveret rådgivning til forprojekt (Myndighedsprojekt), hovedprojekt, projektopfølgning, kvalitetsplan, projektgranskning, arbejdsmiljøkoordinator (P) samt fagtilsyn under udførelse.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: